Activiteiten

Naast tennis

Naast tennissen valt er bij Veracket ook meer dan genoeg andere dingen te doen. Zo is er elke woensdagavond toss, waarbij je met willekeurige partners korte dubbelpartijtjes speelt, puur voor de gezelligheid. Daarnaast is het clubhuis open voor een drankje en een feestje. Een ideale manier dus om aan je wekelijkse portie sociaal contact te komen en om gemakkelijk nieuwe mensen te leren kennen!

Daarnaast valt er gedurende het jaar nog veel meer te doen. Denk aan een wintersport, een open toernooi, de clubkampioenschappen, verscheidene zaterdagavondtoernooien, thematossen, een liftwedstrijd en nog veel meer om op te noemen. Niets is verplicht bij Veracket en je mag overal aan meedoen als je dat wilt. Ook tennissers die vooral geïnteresseerd zijn in het trainen zijn van harte welkom bij de vereniging.

Tot slot kun je ook jezelf ontplooien in één van de vele commissies die de vereniging rijk is. Wil je graag een toernooi organiseren? Een liftwedstrijd? Of verantwoordelijk zijn voor de foto’s en allerlei redactionele content? Of tap je graag biertjes en wil je graag de muziek bedienen tijdens de feestjes? Iedereen kan zich aanmelden voor één van de uiteenlopende commissies van Veracket!