Algemene Informatie

De volgende commissies zijn er op het moment bij T.C. Veracket: 

De Activiteitencommissie

De Accie is gedurende een jaar verantwoordelijk voor tal van activiteiten binnen Veracket. Deze commissie organiseert activiteiten zoals zaterdagavondtoernooien, de Gamecrawl, een Sinterklaasborrel, de Recorddag en Negerzoenentoss. Naast de traditionele activiteiten is er ruimte voor eigen creatieve inbreng vanuit de commissie. De Accie bestaat uit 5 personen en is het hele jaar actief.

Aanmelden: augustus - september
Tijdsbestek: het hele jaar.
Functies: voorzitter, penningmeester, wedstrijdleiding (2x), promotie

De Barcommissie

Het hele jaar door zijn er mensen nodig die van achter de bar een feestje willen maken bij activiteiten, tossavonden en competitie. Samen met je mede Barco’s bepaal jij de muziek en kun je dus je eigen stempel op de avond zetten! De Barco bestaat ongeveer uit 25 personen, die elk een paar keer per jaar tappen. De indeling van het rooster wordt gemaakt onder het toeziend oog van de Hoofd Barco's, die tevens de Barco-activiteit organiseren.

Aanmelden: augustus - september
Tijdsbestek: oktober - oktober
Functies: hoofd barco (2x), algemeen lid (23x)

De Clubkampioenschappencommissie

Wie nou werkelijk de beste tennisser en tennisster van de vereniging is wordt tijdens dit toernooi bepaald. Ten minste, in het enkelspel. De dubbels draaien tijdens de Clubkampioenschappen juist om rare combinaties en zo mooi mogelijke rally’s. Afgezien van de vele tenniswedstrijden is ook het gezellige gedeelte naast de baan van belang. Hier wordt voor gezorgd door middel van een themafeest en andere gezellige avonden in ‘t Haarhuisje. De Clubcie bestaat uit 6 leden.

Aanmelden: november - januari
Tijdsbestek: februari - juni
Functies: voorzitter, penningmeester, wedstrijdleiding (2x), activiteiten (2x)

De CreaCie

De Creacie zal zich bezighouden om eenheid qua vormgeving te geven binnen Veracket en ook naar buiten toe qua promo materiaal. De commissie zal bezig gaan met het verenigingslogo, een algemeen posterformaat maken voor de commissies zodat alle posters een eenheid vormen. De designcommissie zal ook ter ondersteuning zijn voor de commissies bij het maken van promo materiaal (posters, stickers etc.) Ook de website zal qua vormgeving verbeterd worden. Daarnaast zal er dit jaar dus een (nieuw) Veracket promo filmpje gemaakt worden door deze commissie.

Aanmelden: oktober/november
Tijdsbestek: december-september
Functies: Voorzitter, vormgeving website, vormgeving huisstijl en 2x promo (inclusief film).

De Galacommissie

De galacommissie organiseert het jaarlijkse gala van T.C. Veracket. Lijkt het jou leuk om dit evenement te organiseren en iedereen op zijn netst te zien? Een commissie waarmee jij één van de leukste feestjes kan organiseren en waar je al je creativiteit in kwijt kunt. De galacommissie bestaat uit 5 leden.

Aanmelden: maart - april
Tijdsbestek: april - november 
Functies: voorzitter, penningmeester, promotie (3x)

De Introductiecommissie

In augustus vindt de Introducieweek van Groningen plaats, namelijk de KEI week. Deze commissie zorgt ervoor dat T.C. Veracket er deze week uitspringt; je verzorgt de aankleding van de activiteiten, de Veracket-wagen voor de parade en zult nieuwe leden aantrekken voor de vereniging. Wanneer de nieuwe leden binnen zijn verzorgt deze commissie het Oude en Nieuwe leden toernooi en het Introductieweekend naar Schiermonnikoog. In deze leuke commissie die het gezicht zal zijn voor de nieuwe leden kunnen 7 mensen plaats nemen. 

Aanmelden: december - januari
Tijdsbestek: februari - november
Functies: voorzitter, penningmeester, secretaris + VIP, acquisitie, promotie, activiteiten KEI-week, activiteiten introductieweekend

De Liftcommissie

Nadat de liftwedstrijd voorbije jaren een groot succes is gebleken, is ook deze commissie niet meer weg te denken binnen Veracket. De liftcie bestaat uit 5 leden en zorgt ervoor dat er gezocht wordt naar een locatie waar binnen één dag naartoe gelift kan worden. Eenmaal daar aangekomen slapen we met z'n allen in een hostel en bezoeken we de stad. De avontuurlijkste commissie van Veracket!

Aanmelden: september - oktober
Tijdsbestek: oktober - maart
Functies: voorzitter, penningmeester, promotie, activiteiten, logistiek/vervoer

De Open Toernooi + NRT-commissie

Elk jaar houdt Veracket eind augustus haar Open 3 t/m 8 Toernooi, een toernooi waar tennissers uit heel Nederland op af komen. In 2018 wordt hier een nationaal ranglijsttoernooi aan toegevoegd. De OT-cie organiseert dit toernooi. Naast het sportieve gedeelte zorgt de OT-cie ook voor het dagelijkse middag- en avondprogramma. De commissie bestaat uit 8 personen.

Aanmelden: november - december
Tijdsbestek: januari - september, maar vooral tussen mei en september
Functies: voorzitter, penningmeester, hoofdwedstrijdleiding, wedstrijdleiding (2x), NRT-wedstrijdleiding, activiteiten (2x)

De Redactie

Deze commissie van creatievelingen is de drijvende kracht achter de Verackijker, het digitale blog/clubblad dat op de website te vinden is. Hierdoor kan de Verackijker het hele jaar door recent blijven. De redactie vult de Verackijker met stukjes en houdt de interface-lijst bij (hierop staat wie met wie geregeld heeft binnen Veracket). Dit jaar zal de redactie wederom tijdens activiteiten de foto’s gaan maken voor op de website. De Redactie bestaat uit 5 of 6 personen en is het hele jaar actief.

Aanmelden: augustus - september
Tijdsbestek: het hele jaar
Functies: voorzitter, algemeen lid (4x)

De Sponsorcommissie

Zoals elke vereniging kunnen wij sponsoren goed gebruiken om alles betaalbaar te houden voor onze leden, en het is daarom ook een van de belangrijkste commissies binnen Veracket. De Spoco doet dan ook goed zijn best om sponsoren binnen te halen en natuurlijk te behouden. Ook begeleiden ze de belangrijkste commissies binnen Veracket met hun zoektocht naar sponsoren. De commissie bestaat uit 4 à 5 personen. Heb je ideeën of weet je iemand die wil sponsoren, neem dan contact op met de Coördinator Extern via iecoordinator@veracket.nl.

Aanmelden: augustus - september
Tijdsbestek: het hele jaar
Functies: algemeen lid (4x)

De Technische Commissie

De TC is het brein achter de training indeling en de competitie samenstelling. Daarnaast organiseren zij ook de competitie activiteit en de sparringsdag voorafgaand aan de voorjaarscompetitie. Net voor de half jaarlijkse instroom zijn zei ook bezig om een mooie clinic neer te zetten voor de niveau's 6 t/m 9. De TC bestaat voornamelijk ook oud besuursleden van de functie Technisch Commissaris aangevuld met verenigingstrainers en mensen met veel verstand van tennis zaken. De Technisch Commissaris van het bestuur vervuld de rol van voorzitter in deze commissie.

Aanmelden: interesse kan kenbaar gemaakt worden door een mail met motivatie en CV te sturen naar tc@veracket.nl
Tijdsbestek: september - juli
Functies: algemeen lid

De Toernooientoer Commissie

Deze sportieve en technische commissie houdt gedurende het jaar de tennisprestaties van alle Veracketeers bij. Dit doen ze door middel van het geliefde managersspel, de laddercompetitie en het toernooientourklassement. De TTcie zal bestaan uit 4 á 5 leden en zal gedurende het hele jaar actief zijn.

Aanmelden: september - oktober
Tijdsbestek: oktober - oktober
Functies: voorzitter, penningmeester, algemeen lid (2x)

De Winter Open Toernooi Commissie

Het laatste toernooi van het kalenderjaar vindt plaats in onze eigen vertrouwde blaashallen, en is vier dagen vol tennis, activiteiten en feestjes! In deze vier dagen tussen kerst en oud & nieuw kun je al je creativiteit en enthousiasme laten zien en alle Veracketeers en externen de kerstvakantie van hun leven laten meemaken! De WOT-commissie bestuut uit 7 personen.

Aanmelden: juni - juli
Tijdsbestek: augustus - december
Functies: voorzitter, penningmeester, hoofdwedstrijdleiding, wedstrijdleiding (2x), activiteiten (2x)

De Wintersportcommissie

De WiCo zorgt voor de organisatie en een goed verloop van de Veracket Wintersport. Deze reis vindt plaats samen met onze zusterverenigingen uit Amsterdam en Eindhoven. Taken zijn het uitzoeken van een bestemming, reserveren en tijdens het verblijf als aanspreekpunt fungeren. Je werkt samen met commissieleden van Chip & Charge (Amsterdam) en Fellenoord (Eindhoven) om een fantastische week neer te zetten voor de gezamenlijke skireis! De commissie bestaat uit twee leden van Veracket (en twee van Chip & Charge en Fellenoord)

Aanmelden: september
Tijdsbestek: oktober - maart
Functies: promotie, activiteiten