U bent hier:

Boetesysteem

Het doel van het boetesysteem is om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen die in een trainingsgroep zitten zich afmelden via de website als zij een keer niet kunnen trainen. De website is zo gebouwd dat je door middel van afmelding, je trainingsplekje aan kunt bieden aan anderen. Dit heeft als doel een zo hoog mogelijke opkomst te hebben op de trainingen. Je kunt je training aanbieden via de website bij "Mijn vereniging" --> "mijn training" en door vervolgens op de blauwe tekst onder "omschrijving" van de juiste training te klikken.

Om te stimuleren dat iedereen zich netjes afmeld, zullen er boetes worden uitgedeeld aan mensen die dit herhaaldelijk vergeten. Wanneer je je één keer vergeet af te melden in een periode is er niks aan de hand, vergeet je het twee keer krijg je een boete van €11,- en vergeet je het drie keer of vaker dan volgt een boete van €22,-. De boete wordt wel kwijtgescholden als je twee keer vergeten bent af te melden en dit de enige twee trainingen zijn die je de hele periode hebt gemist. Bijvoorbeeld: Drie keer afwezig waarvan één keer wel afgemeld en twee keer niet, levert een boete op. Twee keer afwezig waarvan twee keer niet afgemeld, levert geen boete op. 

Omdat het overnemen alleen werkt als je de tijd hebt, is er een afmelddeadline gesteld van 4 uur voordat de training aanvangt. Meld je je later af, dan wordt je geregistreerd als niet afgemeld. Bij overmacht situaties beslist de Technische Commissie. 

Door zelf een training over te nemen van iemand anders, kun je een keer vaker trainen zonder dat je hoeft te gokken of er plek is. Je krijgt bij een overname een bevestigingsmail. Deze mail is ook het bewijs waarmee je aan de trainer kunt aantonen dat je een training hebt overgenomen. Bij het overnemen van een training is tennisniveau nog steeds belangrijk. Als je een training overneemt in een groep waarvan je het niveau niet aankunt, kun je door de trainer worden geweigerd.

Let op! Neem je vaker dan 6x dezelfde training over binnen één periode, dan betaal je ook de trainingsbijdrage voor deze training.

Sponsoren