U bent hier:

Sponsor worden

Met ongeveer 555 leden behoren we momenteel tot één van de grootste studententennisverenigingen van Nederland. We zoeken altijd de juiste combinatie van tennis en gezelligheid, waar ook u deel van uit kunt maken. Van de Davis Cup in Oostenrijk en Roland Garros in Parijs, tot aan de voorjaarscompetitie en het Open Toernooi, T.C. Veracket is overal bij!

De meeste leden studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen of de Hanzehogeschool, waarbij een groot spectrum aan studies vertegenwoordigd is.

Doordat we een actieve vereniging zijn met veel leden, betekent dit voor u als sponsor dat er aan exposure geen gebrek zal zijn. Een banner op de website? Het park tijdens het Open Toernooi laten schitteren met uw bedrijfsnaam? Het is allemaal mogelijk.

Net zo enthousiast als wij over een eventuele samenwerking? Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie? Twijfel dan niet, en bekijk onze sponsorbrochure of neem contact op over de verschillende sponsormogelijkheden met Laura Dijkstra, voorzitter der T.C. Veracket 2023-2024
E:  acquisitie@veracket.nl of voorzitter@veracket.nl

Sponsoren