Vertracketeers

Wanneer je geen lid meer bent van T.C. Veracket, maar je wilt wel op de hoogte blijven van alles wat binnen de vereniging gebeurd? Dan hebben we de oplossing: word Vertracketeer! De naam is, zoals je wellicht niet ontgaan is, ontleend aan T.C. Veracket en haar vertrokken leden. Ook komt in de naam het woord “track” voor, wat dan weer duidt op het blijven volgen van de vereniging. 

Wat biedt een lidmaatschap van de Vertracketeers?

Als Vertracketeer ontvang je meerdere nieuwsbrieven per jaar en één maal per jaar een Ouwe Koeien Boekje dat speciaal voor Vertracketeers wordt geschreven. Hierin vind je interviews met mede-Vertracketeers, informatie over het reilen en zeilen van de vereniging en nog veel meer artikelen. Verder wordt er ieder jaar op de zaterdag van het Open Toernooi een reünie georganisserd, zodat Vertracketeers nogmaals de mogelijkheid om het echte T.C. Veracket sfeertje te proeven. Ook wordt je uitgenodigd voor een aantal activiteiten, zoals de Nieuwjaarsborrel, het gala, en de Davis Cup.Daarnaast steun je T.C. Veracket natuurlijk financieel met je lidmaatschap.

Voor vragen over het lidmaatschap van de Vertracketeers kun je mailen naar secretaris@veracket.nl. Ben je reeds overtuigd? Vul dan nu het formulier in welke links te vinden is in het menu.