U bent hier:

Vertracketeers

Ben je geen lid meer van T.C. Veracket, maar wil je wel op de hoogte blijven van alles wat binnen de vereniging gebeurt? Dan hebben we de oplossing: word Vertracketeer! De naam is, zoals je wellicht niet ontgaan is, ontleend aan T.C. Veracket en haar vertrokken leden. Ook komt in de naam het woord “track” voor, wat dan weer duidt op het blijven volgen van de vereniging. 

Wat biedt een lidmaatschap van de Vertracketeers?

Als Vertracketeer ontvang je één keer per jaar een uitgebreide nieuwsbrief die speciaal voor Vertracketeers wordt geschreven. Hierin vind je interviews met mede-Vertracketeers, informatie over het reilen en zeilen van de vereniging en nog meer artikelen. Verder wordt er ieder jaar een activiteit georganiseerd, zodat Vertracketeers de mogelijkheid krijgen om bij te praten en herinneringen op te halen. Ook word je uitgenodigd voor een aantal activiteiten, zoals de Nieuwjaarsborrel en het gala. Daarnaast steun je T.C. Veracket natuurlijk financieel met je lidmaatschap.

Voor vragen over het lidmaatschap van de Vertracketeers kun je mailen naar secretaris@veracket.nl. Ben je reeds overtuigd? Vul dan nu het formulier in welke je hier kan vinden.

Sponsoren