U bent hier:

Training

Trainingen

Bij Veracket wordt er op alle niveaus en verspreid over alle dagdelen in de week getraind. T.C. Veracket biedt meer dan twintig trainingsgroepen per week aan, van niveau 9 tot aan het selectieniveau, waar de 2-, 3- en 4-tjes kunnen werken aan hun topniveau. Voor de toptennissers die graag uitgedaagd willen worden, is het mogelijk om op primetime de selectietrainingen te volgen, welke altijd goed gevuld zijn met spelers van het hoogste niveau. Alle trainingen worden geleid door gecertificeerde tennistrainers van het Sportcentrum of door verenigingstrainers met veel ervaring en enthousiasme, welke in veel gevallen bijgestaan worden door assistent-trainers (veelal selectiespelers) van de vereniging zelf. 

Bij T.C. Veracket kan getraind worden met enkel een hoofdtrainer of met een hoofdtrainer met een assistent-trainer (meer trainers = meer aandacht!). Daarnaast is er veel materiaal aanwezig waarmee de trainers allerlei oefeningen in de praktijk kunnen brengen. Wie denkt dat er in de winter niet getennist kan worden heeft het mis, want in het najaar staan er twee blaashallen, waardoor acht tennisbanen onbeperkt gebruikt kunnen worden. Trainen bij T.C. Veracket kost tevens veel minder dan bij een reguliere tennisvereniging, omdat de vereniging onder de overkoepelende sportorganisatie ACLO valt. Om te zien welke tarieven Veracket hanteert, kun je op deze pagina kijken.

Tarieven Veracket

Kosten

Per trainingsperiode**

Per jaar

ACLO-lidmaatschap*

 

€59,95***

Contributie Veracket*

 

€37,00

Training met 1 trainer

€20,50

€61,50

Training met 2 trainers

€28,00

€84,00

Competitie

 

€31,00

(*) Verplicht

(**) Een collegejaar wordt opgesplitst in drie trainingsperiodes, van september t/m december, januari t/m maart en april t/m juni.

(***) Deze kosten zijn de kosten voor een ACLO-lidmaatschap voor studenten.

Kosten bij Veracket worden maandelijks afgeschreven, wanneer deze van toepassing zijn, zodat je als student niet op één moment geconfronteerd wordt met grote afschrijvingen. In de tabel zijn niet de vele andere activiteiten meegenomen gedurende het jaar, maar laat enkel de tennisgerelateerde kosten zien.

Sponsoren