U bent hier:

Selectie

Selectie

De beste tennissers van de vereniging trainen in de selectie. Als je bij T.C. Veracket in de selectie zit, krijg je de mooiste trainingsuren, altijd anderhalf uur in de avond, en kun je op hoog niveau training volgen samen met de andere spelers van niveau 2-4. Trainingen voor de selectie worden altijd gegeven door een gecertificeerde trainer.

Het is ook mogelijk om zelf tennistraining te geven. Je zal eerst als assistent meelopen met een ervaren trainer, waarna er gekeken kan worden of je kan doorstromen naar zelfstandig training geven.

De spelers van de hoogst spelende competitieteams, die voldoen aan enkele randvoorwaarden, ontvangen eenmalig het nieuwste T.C. Veracket shirt. Ook is er voor de hoogst spelende competitieteams en selectiespelers een wekelijkse conditie- en krachttraining aanbieden in de periode van januari t/m maart, precies op tijd voor de voorjaarscompetitie. Deze training zou in de periode van januari tot en met maart worden gegeven, voor de voorjaarscompetitie. De hoogste competitieteams die in aanmerking komen zullen worden bepaald door de Technische Commissie. Wat houdt deze extra training precies in? Deze trainingen zullen ervoor zorgen dat jij fysiek sterker wordt om beter met tennis te kunnen presteren. Je zult hier werken aan je conditie, behendigheid en kracht. Dit zal voornamelijk op lichaamsgewicht gaan. In de eerste training zal er een nulmeting gedaan worden om te kijken hoe fit je al bent en dan aan het eind van het blok zal er nog een meting gedaan worden zodat jij je voorruitgang kan zien.

Wil jij graag lid worden, maar eerst even een kijkje nemen? Alle spelers met minimaal niveau 4 / 4 mogen twee keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of T.C. Veracket precies is wat je zoekt. Voor deze training worden geen kosten in rekening gebracht. Na deze twee proeftrainingen besluit je of je lid wil worden.

Voor alle spelers van niveau 3 / 4, 4 / 3 of beter die nieuw lid worden bij T.C. Veracket bieden wij graag een blok 1 gratis selectie- of 3,4-training aan. Mocht je nou lid worden en competitie gaan spelen in datzelfde jaar, dan bieden wij ook in het tweede en derde blok 1 gratis selectie of 3,4-training aan. Dit geldt allemaal alleen voor het allereerste jaar lidmaatschap.

Sponsoren