U bent hier:

Selectie

Selectie

De beste tennissers van de vereniging trainen in de selectie. Als je bij T.C. Veracket in de selectie zit, krijg je de mooiste trainingsuren, altijd anderhalf uur in de avond, en kun je op hoog niveau training volgen samen met de andere spelers van niveau 2-4. Trainingen voor de selectie worden altijd gegeven door een gecertificeerde trainer.

Het is ook mogelijk om zelf tennistraining te geven. Je zal eerst als assistent meelopen met een ervaren trainer, waarna er gekeken kan worden of je kan doorstromen naar zelfstandig training geven.

De spelers van de hoogst spelende competitieteams, die voldoen aan enkele randvoorwaarden, ontvangen eenmalig het nieuwste T.C. Veracket shirt. Tevens ontvang je een speciaal competitie selectieshirt.

Wil jij graag lid worden, maar eerst even een kijkje nemen? Alle spelers met minimaal niveau 4 / 4 mogen twee keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of T.C. Veracket precies is wat je zoekt. Voor deze training worden geen kosten in rekening gebracht. Na deze twee proeftrainingen besluit je of je lid wil worden.

Voor alle spelers van niveau 3 / 4, 4 / 3 of beter die nieuw lid worden bij T.C. Veracket bieden wij graag een blok 1 gratis selectie- of 3,4-training aan. Mocht je nou lid worden en competitie gaan spelen in datzelfde jaar, dan bieden wij ook in het tweede en derde blok 1 gratis selectie of 3,4-training aan. Dit geldt allemaal alleen voor het allereerste jaar lidmaatschap.

Sponsoren