U bent hier:

Algemene voorwaarden

T.C. Veracket hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de onderstaande privacy statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. T.C. Veracket houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Het privacy statement van T.C. Veracket is hier te downloaden. 

Voor algemene vragen kunt u terecht bij het bestuur. Dit kan door een mail te sturen naar één van de bestuursleden, of door het contactformulier op de website in te vullen.

Voor vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens, de privacyverklaring of andere zaken aangaande de AVG kunt u een mail sturen naar privacy@veracket.nl.

Voor het in- en uitschrijven van activiteiten gelden de volgende richtlijnen. De uiterlijke inschrijfdatum is ook de uiterlijke datum dat er kosteloos uitgeschreven kan worden. Uitschrijvingen na deze datum dienen te worden gemeld bij de desbetreffende commissie of bij het bestuur. Er kan dan gekeken worden of er een ander lid is die de plek kan overnemen. Dan is het in sommige gevallen wel mogelijk om nog kosteloos te worden uitgeschreven, maar let op, dit is afhankelijk van de activiteit en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.