U bent hier:

Lidmaatschap

(For English, click here.)

Al overtuigd om lid te worden? Je kunt je hier inschrijven. 

Je kunt gedurende het hele jaar lid worden, indien T.C. Veracket het maximum ledenaantal van 555 leden nog niet heeft bereikt. Echter is het in verband met de opgave voor de trainingen en competitie wenselijk voor de spelers zelf om gelijk aan het begin van het jaar lid te worden. Wil je een plek in ons zondag tweede klasse team bemachtigen, dan moet je daar op tijd bij zijn! Mocht je als 3-, 4- of 5-speler meer informatie willen hebben over T.C. Veracket en de mogelijkheden op tennisgebied, mail dan even naar de Technisch Coördinator via tc@veracket.nl of neem telefonisch contact op via 06-39338141

Waarom T.C. Veracket?

T.C. Veracket is dé gezelligste, onafhankelijke studententennisvereniging van Groningen. Met 555 leden van alle tennisniveaus, studiejaren en leeftijden is T.C. Veracket een vereniging gericht op iedereen die tennissen wil combineren met een sociaal leven, gezellige feestjes en vele andere activiteiten. Het liftweekend, Roland Garros, Davis Cup, de wintersport en een introductieweekend zijn maar een paar voorbeelden van de vele activiteiten die T.C. Veracket elk jaar organiseert. Daarnaast biedt Veracket vele trainingen aan op alle niveaus en op alle tijden: van de middaguren tot primetime in de avond. Er zijn trainingen voor zowel beginnende tennissers als spelers die op selectieniveau hun absolute piek nog verder omhoog willen trekken. T.C. Veracket is in tegenstelling tot onze buren niet gelieerd aan een algemene studentenvereniging en dat stralen we graag uit. Bij Veracket wordt iedereen met open armen opgenomen in de club, wat ieder nieuw lid kan bevestigen na een voorzichtig eerste bezoek aan een toss of borrel.

Ik heb het inschrijfformulier ingevuld, wat nu?

Omdat T.C. Veracket altijd ontzettend veel inschrijvingen krijgt, kan het even duren voordat je bericht van ons ontvangt.  Wanneer je te horen krijgt dat je lid kunt worden bij T.C. Veracket, is het belangrijk om zo snel mogelijk een ACLO-kaart aan te schaffen. Deze moet je namelijk verplicht hebben als je lid bent bij een sportvereniging die gebruik maakt van de faciliteiten van de ACLO. De ACLO-kaart kun je via iDeal aanschaffen, maar je kunt hiervoor ook bij de balie in het Sportcentrum terecht.

Hopelijk ben je hiermee in eerste instantie voldoende geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving en/of administratieve zaken, kun je gerust bellen. Daarnaast kun je op onze website terecht voor meer informatie.

Hopelijk tot ziens op één van de activiteiten van T.C. Veracket!

Sponsoren