Lidmaatschap

(For English, click here.)

Al overtuigd om lid te worden? Je kunt je hier inschrijven. 

Je kunt gedurende het gehele jaar lid worden, indien de vereniging haar maximum ledenaantal van 555 leden nog niet bereikt heeft. Echter is het wenselijk voor de spelers zelf om gelijk aan het begin van het jaar lid te worden. Dit bijvoorbeeld in verband met de opgave voor de trainingen en ook de competitie, die al vroeg in het jaar plaats vindt! Wil je een plek in ons zondag tweede klasse team bemachtigen, dan zul je daar op tijd bij moeten zijn! Mocht je als 3-,4 of 5-  speler meer informatie willen hebben over T.C. Veracket en haar mogelijkheden op tennisgebied, mail dan even naar de Technisch Coördinator, via tc@veracket.nl, of neem telefonisch contact op via 06-28913695.

Waarom T.C. Veracket?

T.C. Veracket is dé gezelligste, onafhankelijke studententennisvereniging van Groningen. Met 500 leden van alle tennisniveaus, studiejaren en leeftijden is Veracket een vereniging gericht op iedereen die tennissen wil combineren met een sociaal leven en gezellige feestjes en vele andere activiteiten. Onder andere het liftweekend, Roland Garros, Davis Cup, de wintersport en een introductieweekend zijn maar een paar voorbeelden van de vele activiteiten die wij elk jaar organiseren. Daarnaast biedt Veracket vele trainingen aan op alle niveaus en op alle tijden, van de middaguren tot primetime in de avond. Er zijn trainingen voor zowel beginnend tennissers als spelers die op selectieniveau hun absolute piek nog verder omhoog willen trekken. Veracket is in tegenstelling tot onze buren niet gelieerd aan een algemene studentenvereniging, en dat stralen we graag uit. Bij Veracket wordt iedereen met open armen opgenomen in de club, wat ieder nieuw lid zal kunnen bevestigen na een voorzichtig eerste bezoek aan een toss of borrel.

Ik heb het inschrijfformulier ingevuld, wat nu?

Omdat T.C. Veracket altijd ontzettend veel inschrijvingen krijgt, kan het even duren voordat je bericht van ons ontvangt.  Wanneer je te horen krijgt dat je lid kan worden bij T.C. Veracket, is het belangrijk om zo snel mogelijk een ACLO-kaart aan te schaffen. Deze moet je namelijk verplicht hebben als je lid bent bij een sportvereniging die gebruik maakt van de faciliteiten van de ACLO. De ACLO-kaart kun je via iDeal aanschaffen, maar je kan hiervoor ook bij de balie in de ACLO terecht.

Ik hoop je hiermee in eerste instantie voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving en/of administratieve zaken, kun je gerust bellen. Daarnaast kan je op onze website terecht voor meer informatie.

Hopelijk tot ziens op één van de activiteiten van T.C. Veracket!