U bent hier:

Lidmaatschap

(For English, click here.)

Al overtuigd om lid te worden? Hier vind je meer informatie over aanmelden.

Je kunt gedurende het hele jaar lid worden, indien T.C. Veracket het maximum ledenaantal nog niet heeft bereikt.  

We hebben jaarlijks een loting op de maandag na de KEI-week. Tijdens de rest van het jaar kan je ook lid worden, mits er plek is. Het is dus niet zo dat je maar op één moment van het jaar lid kan worden.

Waarom hebben wij dan een loting? De afgelopen jaren wordt het steeds drukker in Groningen en bij T.C. Veracket. De loting geeft iedereen een kans T.C. Veracket te ontdekken in de KEI-week en zich op te geven voordat de ledenstop is bereikt. Zit je niet bij de loting? Dan kan je je op de wachtlijst laten plaatsen om later in het jaar alsnog lid te worden. Hoe lang je op de wachtlijst staat is moeilijk te zeggen.

Mocht je als 3-, 4- of 5-speler meer informatie willen hebben over T.C. Veracket en de mogelijkheden op tennisgebied, mail dan even naar de Technisch Coördinator via tc@veracket.nl of neem telefonisch contact op via 06-29875684.

Waarom T.C. Veracket?

T.C. Veracket is dé gezelligste, onafhankelijke studententennisvereniging van Groningen. Met 555 leden van alle tennisniveaus, studiejaren en leeftijden is T.C. Veracket een vereniging gericht op iedereen die tennissen wil combineren met een sociaal leven, gezellige feestjes en vele andere activiteiten. Het liftweekend, Roland Garros, Davis Cup, de wintersport en een introductieweekend zijn maar een paar voorbeelden van de vele activiteiten die T.C. Veracket elk jaar organiseert. Daarnaast biedt Veracket vele trainingen aan op alle niveaus en op alle tijden: van de middaguren tot primetime in de avond. Er zijn trainingen voor zowel beginnende tennissers als spelers die op selectieniveau hun absolute piek nog verder omhoog willen trekken. T.C. Veracket is in tegenstelling tot onze buren niet gelieerd aan een algemene studentenvereniging en dat stralen we graag uit. Bij Veracket wordt iedereen met open armen opgenomen in de club, wat ieder nieuw lid kan bevestigen na een voorzichtig eerste bezoek aan een toss of borrel.

Ik heb het inschrijfformulier ingevuld, wat nu?

Omdat T.C. Veracket altijd ontzettend veel inschrijvingen krijgt, kan het even duren voordat je bericht van ons ontvangt. Heb jij je aangemeld voor de jaarlijkse loting? Dan hoor je z.s.m. na de loting of je lid kan worden. Heb je je aangemeld voor de wachtlijst? Dan hoor je meer als er een plekje vrij komt.

Wanneer je te horen krijgt dat je lid kunt worden bij T.C. Veracket, is het belangrijk om zo snel mogelijk een ACLO-kaart aan te schaffen. Deze moet je namelijk verplicht hebben als je lid bent bij een sportvereniging die gebruik maakt van de faciliteiten van de ACLO. De ACLO-kaart kun je via iDeal aanschaffen, maar je kunt hiervoor ook bij de balie in het Sportcentrum terecht.

Hopelijk ben je hiermee in eerste instantie voldoende geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben over de inschrijving en/of administratieve zaken, kun je gerust bellen. Daarnaast kun je op onze website terecht voor meer informatie.

Hopelijk tot ziens op één van de activiteiten van T.C. Veracket!

Sponsoren