U bent hier:

Kledinglijn

Kledinglijn

In samenwerking met onze nieuwe partner: Promotex, zijn wij aan het kijken naar een nieuwe kledinglijn. Zodra deze is uitgebracht, zal deze hier te vinden zijn!

Merchandise

Naast de kledinglijn van T.C. Veracket is er ook merchandise te koop bij het bestuur. Stuur een e-mail naar penningmeester@veracket.nl of stuur een berichtje met wat je wilt bestellen naar iemand van het bestuur. Je kunt het artikel dan ophalen bij de volgende toss of andere Veracket activiteit. De kosten worden dan aan het eind van de maand bij je afgeschreven.

Veracket pet (€7,50)

Veracket zonnebril (€2,-)

Veracket demper (€2,70)

Mondkapje (€2.-)
In de coronatijd is het gebruik van mondkapjes natuurlijk redelijk normaal geworden. Heb jij nou geen zin om al je zuurverdiende centen van ome Duo te spenderen aan wegwerpmaskers? Dan hebben we nu de oplossing voor jou! Vanaf nu zijn de exclusieve T.C. Veracket mondkapjes te koop. Voor een schamele €2,- kun je de wereld in het Veracketblauw een stuk veiliger maken. Zo bespaar je ook nog eens wat centen om uit te geven aan pitchers als het ’t Haarhuisje weer open gaat. 
* De bandjes die op de foto zwart zijn, zijn in het echt wit zodat het helemaal blend met het Veracket blauw!

Tennisballen Wilson (€3,44)
Het is ook mogelijk om blikken tennisballen te kopen bij T.C. Veracket. Het zijn Wilson US Open tennisballen die ook worden gebruikt voor de thuiswedstrijden tijdens de Voorjaarscompetitie. Indien je een aantal blikken wilt kopen, kun je contact opnemen met de Technisch Coördinator via tc@veracket.nl. Geef hierbij aan hoeveel blikken je wilt, dan kan er een moment gepland worden om ze op te halen. De kosten hiervoor worden dan bij je afgeschreven. Let op! Wegens beperkte voorraad kunnen er maximaal vijf blikken per persoon worden besteld.

Sponsoren