U bent hier:

2021-2022

Bestuur 2021-2022

Aniek Biersma (Voorzitter),
Myrthe Mul (Secretaris),
Gabor Poppen (Penningmeester),
Vivian Vergunst (Coördinator Interne en Externe Betrekkingen),
Julian Fahner (Technisch Coördinator)

Bovenste rij v.l.n.r.: Myrthe, Gabor
Onderste rij v.l.n.r.: Vivian, Aniek, Julian

Leer het bestuur kennen!

Aniek 

Hey hoi! Ik ben Aniek, 21 jaar en kom oorspronkelijk uit Hoofddorp (ja daar helemaal ver weg met al die vliegtuigen). Ik woon ondertussen al 4 jaar in het mooie Groningen en heb nog geen dag spijt gehad. Dit jaar mag ik de functie van voorzitter in het bestuur gaan vervullen. Ik heb super veel zin om met mijn bestuursgenootjes dit jaar te doen! Veracket staat voor mij voor een ontzettend leuke en open sfeer en daarom ben ik ook verliefd geworden op deze vereniging. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor geneeskunde gehaald en het was eigenlijk nooit mijn plan om een tussenjaar te gaan doen. Totdat ik ongeveer 2 maanden bij Veracket zat en dacht, mhhh wellicht toch een jaartje er tussenuit. Met 4 maanden had ik bestuur al in mijn gedachten. Ik hoop dat dit jaar, buiten een fantastisch gezellig jaar, ook een heel leerzaam jaar gaat zijn waar ik nog mijn hele leven met plezier op kan terugkijken. Naast Veracket werk ik nog in het ziekenhuis en doe ik mijn best om eindelijk een fatsoenlijke bal te leren slaan en zwem ik samen met de meiden wat baantjes in de strijd tegen de bestuurskilo’s. Die open en gezellige sfeer van Veracket wil ik graag uitdragen, dus mocht je een keer wat willen vragen of gewoon een beetje kletsen, spreek me dan vooral aan of stuur een appje!

Myrthe
Hoi, ik ben Myrthe en met mijn leeftijd van 22 de oudste van het bestuur. Ik ben opgegroeid in het prachtige dorp Eelde hier niet zo ver vandaan. Daar heb ik ook zo’n 10 jaar geleden tennis geleerd, helaas is dat sinds ik hier lid ben niet altijd meer te zien. Dit jaar zal ik de functie als secretaris mogen vervullen. Tijdens dit prachtjaar ga ik ook even proberen af te studeren als verpleegkundige, maar we gaan nog zien of dat gaat lukken… Naast het besturen van deze mooie vereniging werk ik in de thuiszorg, zwem ik met de meiden van bestuur en doe ik graag leuke dingen met m’n vrienden/vriendinnen! Ik heb moker veel zin in komend jaar en ga samen met mn leuke bestuursgenoten ons best doen om er een topjaar van te maken! Ik hoop snel iedereen te zien in ‘t Haarhuisje om gezellig een biertje te drinken, spelletjes te doen en te dansen!

Gabor
Mijn naam is Gabor en ik dit jaar ben ik de Penningmeester van onze mooie vereniging. Dit houdt in dat ik alle geldzaken regel. Daarnaast neem ik dit jaar samen met Vivian plaats in de SET, die alles omtrent het ‘t Haarhuisje regelt en zit ik in de Technische Commissie. Dit jaar heb ik een tussenjaar genomen, maar ik ben ondertussen ook alweer drie jaar bezig met mijn Bachelor Econometrie. Tot slot werk ik met veel plezier bij de Albert Heijn op de vismarkt. Mocht je dit jaar vragen hebben stuur me dan vooral een mailtje, een appje of bel me even!

Vivian
Hoi! Ik ben Vivian, de IE Coördinator van dit jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Gouda, waar ik tot mijn 17 e gewoond heb. Toen ben ik verhuisd naar het prachtige Groningen om te gaan studeren! Ik studeer Economics en Business Economics aan de RUG en zit nu tussen mijn tweede en derde jaar in. Na mijn Bachelor wil ik me gaan richten op Accounting en Finance, omdat ik niet kan kiezen, haha. Zoals ik al zei ben ik de IE Coördinator dit jaar, wat betekent dat ik (bijna) alle commissies van Veracket mag begeleiden. Daarnaast zorg ik samen met het SET bestuur ervoor dat het ’t Haarhuisje er relatief netjes uit ziet en alles rondom het horeca aspect van het ’t Haarhuisje goed verloopt. Gelukkig hoef ik mij niet bezig te houden met het tennis aspect van onze vereniging, want daar zit mijn talent zeker niet. Wel houd ik mij graag bezig met het feest aspect van onze vereniging, want bier drinken kan ik dan weer wel! Met mijn 20 jaar heb ik nog nauwelijks last van katers, dus zal je me regelmatig tegenkomen tijdens activiteiten en feestjes. Hopelijk tot dan!

Julian
Ik ben Julian en neem dit jaar de functie als technisch coördinator op mij. Ik tennis inmiddels al 10 jaar, alleen is dit niet altijd terug te zien op de baan. Toch heb ik nog wel plezier in de sport in tegenstelling tot sommige andere bestuursgenoten. Naast mijn bestuursjaar volg ik ook nog een paar vakken van mijn Econometrie master. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een biertje te doen met vrienden. Ook ben ik groot formule 1 liefhebber en kijk ik op z’n tijd graag een voetbal wedstrijd. Als Max in zijn bolide rijdt of Ajax speelt, kan je er wel op rekenen dat dit echt wel aanstaat op onze fantastische TV in het ‘t Haarhuisje. Ik hoop jullie ook snel hier te zien voor een mooi feestje!