U bent hier:

2020-2021

V.l.n.r.: Arne Dam, Lisa Slagter, Mark van der Veen (voorzitter), Scott Smook

Mark van der Veen

Hallo lieve Veracketeers! Mijn naam is Mark van der Veen, ik ben ondertussen alweer 23 en ik heb dit jaar de eer om voorzitter te zijn van onze prachtige vereniging! Mijn roots liggen al in het noorden (Emmen), dus het is ook niet heel gek dat ik in het Groningse geëindigd ben. Ondertussen studeer ik al eventjes aan de RUG: bedrijfskunde. Toen ik nog niet zo groot was heb ik altijd actief gehandbald en toen ik ging studeren heb ik voor het eerst een tennisracket vastgepakt. Tot vandaag vind ik het nog steeds heel leuk (ondanks dat ik nog steeds een stabiele 8 ben..). Binnen Veracket heb ik al een aantal commissies gedaan en het leek mij dan ook heel erg leuk om hier een bestuursjaartje aan toe te voegen. Helaas bracht corona een beetje roet in het eten en is het bestuursjaar niet volledig wat je er van verwacht, maar ik heb het alsnog hartstikke naar mijn zin! Samen met de rest doen we ons best om alles in en om Veracket draaiende te houden en om ons met alle maatregelen mee te bewegen. Ik ben er dan ook trots op om voorzitter te mogen zijn van onze vereniging en ik hoop iedereen snel weer te zien op het park of in Het 't Haarhuisje!

Lisa Slagter

Joe joe, mijn naam is Lisa Slagter. Ik ben 24 jaar oud en mag dit jaar de mooie functie van secretaris vervullen van T.C. Veracket. Ik ben geboren en getogen in oost Groningen, een klein dorpje welke niemand kent ha-ha. Maar sinds mijn 18e woon ik in de stad. Ik heb er al 7 jaar studie opzitten, 3 jaar Sociaal Agogisch Werk en 4 jaar bachelor Social Work! Toen ik de laatste studie had afgerond, was ik van plan het burgerleven nog wat uit te stellen door te gaan reizen. Covid-19 gooide roet in het eten en toen kwam de kans voorbij om alsnog uit te stellen door de vereniging waar ik het zo ontzettend naar mijn zin had te gaan besturen. Het jaar ervoor ben ik hier actief geweest in de Accie en de Barco! Het bestuursjaar verloopt natuurlijk absoluut niet zoals gehoopt, maar het is wel ontzettend leerzaam. Met 3 mannen in het bestuur moet ik soms wat harder roepen om gehoord te worden, maar toch hebben we het super leuk en had ik me geen andere bestuursgenootjes kunnen wensen. Binnen het bestuur houd ik mij dit jaar bezig met het notuleren van de wekelijkse bestuursvergaderingen en de jaarlijkse algemene ledenvergaderingen. Ook begeleid ik een aantal commissies, wat ik super leuk vind! Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle sponsoring bij de SET, als commissaris acquisitie. En ook ben ik nog voorzitter van de Vertracketeerscie! De commissie die de alumni leden op de hoogte houdt van alle ins- en outs rondom de verenging. Hopelijk zien we elkaar gauw weer in het ’t Haarhuisje en drinken we een biertje!  

Arne Dam

Scott Smook

Heyhoi allemaal, mijn naam is Scott Smook. Ik ben 22 jaar oud en dit jaar Coördinator Interne en Externe Betrekkingen van T.C. Veracket. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Emmen, net als de helft van heel onze vereniging (Emmen is hiermee representatief vertegenwoordigd in het bestuur). Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Media Studies aan de RUG afgemaakt, en vond het daardoor hoog tijd voor een tussenjaar. Het gaat me namelijk allemaal veel te snel zo. Na onderdeel te zijn geweest van de Introcie, de Clubcie en de Barco (waarvan 1 jaar als BarcoPapi!) leek een bestuursjaar een uitgelezen kans om mij nog verder in te zetten voor onze vereniging. Nu is dit jaar natuurlijk anders dan ik voor ogen had. Heel erg balen, je kan mij namelijk vaker met een biertje dan met een racket in mijn hand vinden. Alhoewel mijn prestaties op de tennisbaan daardoor misschien wat te wensen overlaten, mag dat de pret naast de baan zeker niet drukken! Binnen het bestuur houd ik mij dit jaar bezig met de ledenadministratie, het begeleiden van commissies en neem ik als voorzitter plaats in de SET, waar ik zorg dat alle zaken van het ’t Haarhuisje in orde zijn. Hopelijk kunnen we snel weer al onze (corona)zorgen wegdrinken in het ’t Haarhuisje!