U bent hier:

Huidig Bestuur

V.l.n.r.: Demy Eggen, Josse Niezing, Bas Huetink, Mischa de Bock, Inge Wilms, Jeroen Balk

Bas Huetink:
Hey lieve Veracketeers, mijn naam is Bas Huetink en aankomend jaar mag ik de functie van voorzitter bekleden voor onze prachtige vereniging. Zelf kom ik niet uit het noorden, maar uit de prachtige achterhoek. In het kleine dorpje Baak ben ik in 1997 geboren wat mij ondertussen al weer 22 maakt. Toen ik nog een kleine jongen was ben ik begonnen met voetbal en heb in een gek jaar ook nog een jaar op badminton gezeten. Na mijn VWO afgerond te hebben in Zutphen en uitgegroeid te zijn tot boven de twee meter heb ik besloten mijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Eenmaal begonnen in Groningen aan mijn bachelor Economics & Business Economics hunkerde ik in mijn tweede jaar toch wel weer naar een sport toe. Toen heb ik mij bij Veracket ingeschreven wat toch wel één van de betere keuzes in mijn leven is geweest. Na 3 jaar lid te zijn heb ik 2 jaar barco, clubcie, wotcie en de geweldige lustrumcie achter de rug. Afgelopen jaar heb ik het eerste semester vertoefd in Trondheim en begon ik Veracket toch wel te missen. Terug uit Noorwegen heb ik mijn bachelor afgemaakt en ook nog geweldige lustrum activiteiten mogen organiseren. Dankzij deze ervaringen was voor mij de keuze makkelijk om te solliciteren voor het bestuur. Met veel trots en enthousiasme hoop ik met mijn bestuursgenoten aankomend jaar onvergetelijk te maken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de tennisbanen en het ‘t Haarhuisje. 

Mischa de Bock:
Hoi, ik ben Mischa en ik zal dit jaar de taak van secretaris op mij gaan nemen. Als 20-jarige ben ik het jonkie van het bestuur. Op mijn 17e ben ik vanuit het mooie Amsterdam naar het hoge Noorden gekomen om IT-recht te studeren aan de RUG. Dit jaar hoop ik m’n bachelor daarin te behalen. Naast het studeren ben ik vooral te zien op de feestjes, en dan ook meestal tot sluit. Als je mijn avond compleet wilt maken, zet dan vooral even “Kleine Jongen” van André Hazes op in het ‘t Haarhuisje, want hier kan ik uren op meeblèren. Ik tennis al sinds jongs af aan, hoewel dit helaas nog altijd niet echt te zien is. Na al die jaren zoeken naar mijn talent, heb ik het ondertussen wel een beetje opgegeven. Gelukkig is de gezelligheid van T.C. Veracket ook vooral naast de baan! Tijdens de tossen zul je me ook nog regelmatig voor de TV of beamer vinden, als Ajax weer eens een Champions League-wedstrijd moet spelen. Kom er dan vooral gezellig bij zitten, want dit heeft vorig jaar tot onvergetelijke avonden geleid (en een trauma aan het einde). Voor de rest ben ik altijd in voor een babbeltje en een potje beerpong, dus schroom niet om me aan te spreken op een borrel of toss!

Josse Niezing:
Hoi allemaal! Mijn naam is Josse, ik ben 20 jaar oud en aangezien ik mijn hele leven in Groningen heb gewoond ben ik een echte stadjer. Drie jaar geleden ben ik ergens in de KEI-week op de Grote Markt aangesproken via een hele slechte pick-up line, door een inmiddels oud-Veracketeer. Een bijzondere eerste kennismaking met Veracket, maar ik had me toch maar ingeschreven ‘want tennis is op zich wel leuk’. Drie jaar, vier commissies en vele feestjes verder heeft dit geresulteerd in een lege bankrekening, een eigen liedje en een hoop nieuwe  vrienden! Er is natuurlijk ook nog een leven naast Veracket, en deze ben ik afgelopen jaren doorgekomen met de studie Natuurkunde. Na drie jaar zwoegen heb ik gelukkig zonder studievertraging deze studie afgerond en was het dus het perfecte moment om een bestuursjaar te doen! Mijn functie binnen het bestuur is penningmeester, wat betekent dat ik afschrijvingen, declaraties, boekhouding en dat soort taken op me zal nemen. Ikheb er hartstikke veel zin in om met vijf andere toppers er een onvergetelijk jaar van te maken! 

Inge Wilms:
Hoi allemaal! Mijn naam is Inge en ik ben 21 jaar oud. Ik woon nu alweer vier jaar in Groningen, maar oorspronkelijk kom ik uit een dorpje in Drenthe. In dit dorpje heb ik altijd getennist, maar daar ben ik later een aantal jaren mee gestopt. Toen ik in 2016 het tennissen graag weer wilde oppakken, ben ik lid geworden bij Veracket. Dit was een hele goede keuze, want inmiddels ben ik meerdere fantastische jaren verder waarin ik vele vrienden heb gemaakt en de Introductie Commissie en de Open Toernooi Commissie heb gedaan. Op een gegeven moment wilde ik me nog meer inzetten voor de vereniging en besloot ik te solliciteren voor een bestuursfunctie bij Veracket. Om me volledig op mijn functie Coördinator Interne Betrekkingen te focussen, heb ik mijn studie Facility Management een jaartje neergelegd. Mijn functie houdt in dat ik alle commissies van Veracket begeleid en dat ik me bezighoud met de interne promotie van de vereniging. Ik heb ontzettend veel zin in dit bestuursjaar!

Demy Eggen:
Hoihoi, mijn naam is Demy, 21 jaar oud en net als mening Veracketeer afkomstig uit het mooie Emmen. Dit is mijn derde jaar als lid en kan ik tot nu terug kijken op veel leuke momenten. Waar ik met veel plezier mee doe aan de activiteiten, is het plezier in tennissen wel gedaald. Wedstrijden winnen zonder een service te kunnen inslaan is dan ook aardig lastig. Hoewel de prestaties op de baan dus niet fantastisch zijn, sta ik er naast de baan vaak wel. Ik ben altijd wel in om een drankje te doen en vaak tot in de late uurtjes aanwezig. Na het doen van commissies als de Wotcie, Redactie en Barco ben ik gaan nadenken over een bestuursjaar. Net voor de zomer heb ik mijn bachelor Nederlands Recht afgerond waardoor ik alle tijd heb om deze mooie vereniging te besturen. Samen met Inge zal ik mij aankomend jaar inzetten voor de SET. Dit betekent dat wij samen met TAM en GSTC ervoor zullen zorgen dat het ‘t Haarhuisje opgeknapt wordt en er altijd voldoende bier is. Daarnaast zal ik mij bezig houden met het zoeken van sponsoren voor de vereniging. Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en tot in het ‘t Haarhuisje! 

Jeroen Balk:
Hoi Veracketeers! Mijn naam is Jeroen Balk, beter bekend als Balk of Balkie. Ik vermoed zelfs dat velen mijn voornaam niet eens kennen. Ik ben 23 jaar oud en kom uit het prachtige Zwolle. Wist je dat ze daar ook een geweldige voetbalclub hebben? Daarover gesproken, kijk maar even niet naar de ranglijst. Nog nét voordat ik af ga studeren en mezelf het burgerleven ga instorten, heb ik toch nog maar even besloten dat een bestuursjaartje hartstikke leuk is! Binnen Veracket heb ik de nodige commissies gedaan, zoals de WOTcie, de VakanCie naar Newcastle en de Technische Commissie. Bij deze laatste commissie mag ik dit jaar zelfs de rol van voorzitter op me nemen. Ik heb enorm veel zin in dit jaar en hoop vele van jullie veel te zien op de activiteiten in, rondom en buiten ’t Haarhuisje.

Sponsoren