Huidig Bestuur

V.l.n.r.: Marije van Woerden, Bram van der Hoff, Jitske Langeland, Jorick Ensing

Bram van der Hoff: Voorzitter/Technisch commissaris
Hallo allemaal! Ik ben Bram, en met mijn 24 jaar de oudste van het bestuur. Ik kom oorspronkelijk uit Hengelo in Tukkerland, maar bezit niet het Oosterse accent. Mijn studentenleven begon iets meer dan zes jaar geleden, toen ik startte met mijn bachelor bewegingswetenschappen. Toen ik, met deze enigszins sportgerichte studie, me bedacht dat ik eigenlijk wel weer moest gaan sporten, besloot ik (na drie jaar studeren) tennis weer op te pakken. Dit bleek een van de beste keuzes van mijn studententijd. Niet alleen begon ik weer meer te sporten; ook ontdekte ik de gezelligheid van onze mooie vereniging T.C. Veracket. Na drie jaar lid te zijn geweest werd het naast de Introcie, Clubcie, Barco en OT’cie tijd voor een nog grotere uitdaging: een bestuursjaar. Het wordt een jaar met veel hoogtepunten die ik nooit zal vergeten! Ik heb erg veel zin om met deze drie andere toppers er een fantastisch jaar van te maken!

Marije van Woerden: Secretaris
Hoi! Ik ben Marije en met de leeftijd van 20 het jonkie van het bestuur. Ik ben opgegroeid op een boerderij in het prachtige dorp Biddinghuizen. Na achttien jaar tussen de koeien geleefd te hebben ben ik verhuisd naar het hoge noorden. Als diëtiste in opleiding is een bestuursjaar eigenlijk geen optie, dus ik ga er alles aan doen om mijn bestuurskilo’s enigszins stabiel te houden. Na een lange pauze ben ik twee jaar geleden weer gaan tennissen, en dus ook lid geworden van deze fantastische vereniging. Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze. Nadat ik meegeholpen heb om een mooi gala te organiseren, redelijk veel uurtjes achter de bar heb gestaan en ontzettend veel activiteiten en feestjes heb bijgewoond, besloot ik onverwachts (en vrij laat) om toch ook te gaan solliciteren voor het bestuur. Ik heb er heel veel zin in en denk dat we er met zijn vieren een geweldig jaar van gaan maken!

Jitske Langeland: Penningmeester
Hallo Veracketeers! Ik ben Jitske, 23 jaar oud en kom oorspronkelijk uut ’t mooie Hasselt. Afgelopen jaren heb ik mij vooral bezighouden met mijn studie Farmacie. Na een paar jaar Groningen ontdekt te hebben vond ik het tijd om lid te worden bij T.C. Veracket. Dit bleek de perfecte keuze te zijn! Allereerst ontdekte ik dat tennis een geweldige sport is én daarnaast bleek Veracket ook nog eens allerlei fantastische activiteiten te organiseren naast het tennis. Na vorig jaar de WOTcie gedaan te hebben, en bij veel activiteiten aanwezig te zijn, besloot ik te solliciteren voor bestuur. Ik ben dan ook super blij dat ik de functie penningmeester komend jaar mag gaan vervullen. Ik heb er heel veel zin in om komend jaar met zijn allen er weer een super mooi jaar van te gaan maken!

Jorick Ensing: Intern en Extern Coördinator
Na enkel een jaar lid te zijn, besloot deze 22 jarige Drent al voor het bestuur te solliciteren. Zoals half Veracket, liggen zijn roots in het enige echte Emmen ja, en komt hij overal waar hij kijkt Emmenaren tegen. Dit heeft hem er niet van weerhouden om vorig jaar lid te worden bij Veracket om de tennissport weer op te pakken in het mooie Groningen. Zo probeert hij naast werk bij de Geodienst en de vele feestjes bij Veracket, zijn 8 ranking nog enigszins op te krikken naar een acceptabel niveau. Zijn prioriteiten blijken uiteindelijk toch anders te liggen, nu hij na de sfeer geproefd te hebben via de Accie, heeft besloten te solliciteren voor het bestuur. Dit jaar zullen jullie deze man veel tegenkomen in het haarhuisje, bezig met het fixen van de pinautomaat die weer is wezen zwemmen of het onnodig lang opstarten van een nieuwe commissie.