Huidig Bestuur

V.l.n.r.: Leon Kaptein, Ramon Bosker, Ruurd Wijnia & Daan Boerée

Leon Kaptein - Voorzitter

Deze 22-jarige Drent is dit jaar het gezicht van de vereniging en heeft de taak gekregen om het zooitje ongeregeld, wat ‘het bestuur van Veracket’ heet, bij elkaar te houden. Als langste man van het bestuur heeft hij gelukkig het overwicht om de vergaderingen te kunnen leiden. Ook tennissend is Leon de baas van het bestuur, met als enige in ieder geval een ‘7’ als speelsterkte. Last but not least kan Leon ook als snelste adten van het bestuur. Verder staat deze kerel uit Gasselte natuurlijk bekend om zijn niet-aflatende enthousiasme voor feestjes, gezelligheid en Drents (PAK OE!). Gelukkig heeft Leon ook een serieuze kant wat naar boven komt tijdens de vergaderingen. Zet vier mannen bij elkaar en het wordt niet een kippenhok, maar wel een chaos. Onze voorzitter is er echter snel bij om de rest bij te sturen om zo toch nog op tijd klaar te zijn. Leon is dan ook de perfecte ‘kaptein’ om ons schip te sturen.

Daan Boerée - Secretaris

Deze 23-jarige student uit Zwolle is niet meer weg te denken bij Veracket. Met z’n scherpe commentaar en soms onbegrijpelijke uitspraken, letterlijk, zijn wij blij dat deze jongen nu aan onze kant van de tafel zit. Naast zijn scherpe uitspraken en liefde voor een discussie is deze jongeman ook nog eens een harde werker! Jaren heeft deze man lopen beunen bij de Van der Valk, en dat is te merken in zijn werklust. Welke taak hij ook krijgt, Daan zorgt ervoor dat deze netjes en op tijd wordt uitgevoerd.Ow ja op tijd komen, dat is nog wel een dingetje. Gelukkig staan daar passende straffen op die de rest van het bestuur graag mag bedenken. Mocht je nu nog vragen hebben aan Daan, stuur een mailtje naar info@daanboeree.com, en nee dit is geen grap.

Ruurd Wijnia - Penningmeester

Gelijk in zijn eerste jaar ging Ruurd aka miss money penny soliciteren voor het bestuur. Hij wist dan ook precies wat hij wilde: het penningmeesterschap. Met zijn achtergrond Economics & Business economics past dit natuurlijk perfect in zijn straatje. Maar de economie en het financiele dagblad is niet het enige wat Ruurd bezig houdt. Zo is deze Fries ook een heus schapenboer en niet vies van zijn handen uit de mouwen steken.  Een andere top kwalitiet van Ruurd is dat hij vaak tot laat te vinden bij welk feest hij ook is. Zou dit komen door zijn goddelijke leeftijd van 21? Of heeft deze man iets anders wat hem tot in de laatste uurtjes op de been houdt? De regel “tot 1 kan iedeeren” is dan ook helemaal niet nodig bij deze jongen want de 3 uur haalt hij eigenlijk altijd wel. 

Ramon Bosker - Coördinator Interne en Externe Betrekkingen

Deze 21-jarige student accountancy uit Wittelte is dit jaar Coördinator Interne en Externe betrekkingen binnen de vereniging. Ondanks zijn voor dit bestuur zeer gemiddelde tennisrating, was deze pipo de afgelopen jaren zeer fanatiek binnen de vereniging. Het aantal commissies dat hij heeft gedaan is zo groot dat het bijna niet meer te tellen is. Met deze ervaring is hij de aangewezen man om komend jaar alle commissies te begeleiden en ervoor te zorgen dat zijn opvolgers het net zo goed gaan doen. Of Ramon nog tijd over houdt om zich bezig te houden met zijn passie voor muziek is maar zeer de vraag, want deze nuchtere Drent is ook nog eens de voorzitter van de SET. Daarmee mag hij ervoor zorgen dat het ’t Haarhuisje ook dit jaar een prima plekje blijft om te vertoeven.