U bent hier:

Commissieweekend

01/07/2022

Na jaren van corona konden we dit jaar dan toch eindelijk weer eens op het befaamde Commissieweekend. Om al onze toppers uit de commissies van het afgelopen jaar te bedanken voor hun inzet voor de vereniging gaan we een heerlijk weekendje weg, en dit jaar zijn we afgereisd naar het zonnige Grolloo.

Vrijdagavond startte goed met een patattafel, gevolgd door niks minder dan een pubquiz. Of was het toch een sing along?! Er was wat verwarring, maaaarr dat heeft de pret zeker niet gedrukt. Tot in de vroege uurtjes is er gedanst in onze GK en het heeft lang geduurd voordat iedereen in zijn of haar bedje lag.

De zaterdag begon heerlijk relaxed met een uitgebreid ontbijtje, gevolgd door allerlei spelletjes. Zo was er een stormbaan, beerpong, flunkyball en voor sommige nog onbekend: spikeball. De zaterdagavond trapten we af met de gamecrawl, wat menig Veracketeer al wel eens de das om heeft gedaan. De feeststemming zat er goed in, wat ook niet mocht ontbreken voor het themafeest van het weekend: 'Veracket door de jaren heen', waarbij iedereen in zijn of haar favoriete commissieoutfit verscheen. 

Helaas moest er zondag natuuuuuurlijk even opgeruimd worden, maar vele handen maken licht werk, waardoor iedereen nog een goede middag in Groningen had om uit te brakken!

Sponsoren