U bent hier:

Clubkampioenschappen 2022

27/06/2022

Vorige week stond helemaal in het teken van een van de leukste dingen van het jaar, namelijk onze eigen Clubkampioenschappen. 

Wil jij het opnemen tegen al je vrienden op T.C. Veracket? Dan zijn de Clubkampioenschappen helemaal jouw ding! Tennis voor de gezelligheid én voor de eer om de beste van de club genoemd te worden tijdens dit gezellige toernooi. 

De ClubCie heeft een fantastische prestatie neergezet en de hele week verliep geweldig. Het weer zat natuurlijk ook heerlijk mee en we hebben met z'n allen goed van de zon kunnen genieten.

Naast geweldige potten tennis was er natuurlijk ook nog genoeg anders leuks te beleven op het park. Zo hebben we gelachen tijdens de bieryoga, gezongen voor ons leven tijdens de cantus, genoten van een bierproeverij een ons laten zien in de mooiste thema-outfit!

Al met al was het een week om niet te vergeten, lieve ClubCie, hartstikke bedankt!

Sponsoren