U bent hier:

Karaoketoss

17/04/2022

30 maart was het zo ver, de avond dat je innerlijke Beyoncé of Ed Sheeran de show kan stelen in ‘t Haarhuisje, zoals de Accie zelf vertelde. Maar of dat echt gebeurde? Lees daarover hieronder! And remember, For Your Eyes Only, Darling!

Na wat gehannes met de microfoons, begon de avond al spectaculair. De karaokeavond was namelijk nog niet begonnen, of de Accie zat al te promoten voor hun volgende activiteit, de Accie First Dates. De Accie presenteerde een spectaculair promotiefilmpje, dat gepaard ging met een eigen vertolking van Blijven Slapen van Maan en Snelle. Hier werd zelfs nog een shoutout naar de Redactie gemaakt! 

Hierna vond iedereen het toch stiekem nog wel eventjes spannend om de spotlight te pakken en de show te stelen. Gelukkig stonden de toppers van de Intro '19 klaar de eer van hun commissie hoog te houden. Met een heel enthousiast, maar stiekem onwennig, optreden van de Grease Mega-mix, was de toon gezet en de lat hoog gelegd. Gelukkig heeft niemand dat ervan weerhouden om toch dit optreden te overtreffen.

Een ander memorabel optreden was die van het bestuur. Wie had dat namelijk ooit gedacht, dat na zo vaak dit nummer gehoord te hebben, er toch geen één bestuurslid is die de woorden meezong van hun collectieve adtnummer, terwijl ze nog zo groot op het bord werden geprojecteerd! Misschien toch een stukje plankenkoorst? 

Gelukkig kwam de avond hier nog niet helemaal ten einde, en heeft iedereen heel erg zijn best gedaan om met flinke keelpijn, zonder stem, en met een flinke kater de volgende ochtend wakker te worden! Accie, bedankt voor deze topavond!

Sponsoren