U bent hier:

Introductieweekend Schiermonnikoog

09/11/2021

In het weekend van 8 tot 10 oktober vond zoals ieder jaar weer het introductieweekend van Veracket plaats, met het thema: Safaripark Schiersebergen! We hebben weer een heerlijk weekend gehad op het mooie Schiermonnikoog.

Op vrijdagavond hebben we het spel Crazy ’88 gespeeld, waarbij de gekste dingen werden gedaan om de meeste punten te scoren. Zo werd er geblaft tegen honden en ook Domino’s pizza werd gebeld om te vragen of ze ook pizza in zee bezorgden. Helaas kon de pizzabezorger niet zwemmen en kon de pizza niet bezorgd worden. Na een gezellige en vooral grappige activiteit, kwamen we terug bij de kampeerboerderij waar er werd nagepraat over de activiteit en waar al snel het feest begon. 

Op zaterdag is er flink gewandeld! Er werd getennist, getrefbalt op het strand en spelletjes gespeeld bij de kampeerboerderij. Het was ontzettend lekker weer, waardoor de rest van de middag buiten is doorgebracht.

Na de geslaagde middag activiteit kleedde iedereen zich om in zijn of haar mooiste outfit voor de thema-avond! Panters, zebra’s of koala beren, de gekste dieren kwamen voorbij. 

Toen was helaas de laatste dag alweer aangebroken. Het werd tijd om naar huis te gaan, waar iedereen zich snel kon opfrissen, om te genieten van het heerlijke eten bij de Branderij! Veel mensen waren aardig moe dus vertrokken snel naar hun bed, maar de echte diehards vertrokken nog naar de Oceans.

Een ontzettend leuk en gezellig weekend! Een introkamp om niet meer te vergeten!

Sponsoren