U bent hier:

Opgave Intro, Club'cie en OT'cie geopend!

10/12/2020

Lieve Veracketeers,

Lijkt het jou leuk om actief lid te worden bij T.C. Veracket? De onderstaande commissies staan sinds kort online. Het is mogelijk om je tot 25 september 23:59 uur op te geven voor de volgende commissies:
- Clubkampioenschappencommissie;
- Introductiecommissie;
- Open Toernooi Commissie.

De Clubkampioenschappencommissie

Wie nou werkelijk de beste tennisser en tennisster van de vereniging is, wordt tijdens dit toernooi bepaald. Ten minste, in het enkelspel. De dubbels draaien tijdens de Clubkampioenschappen juist om rare combinaties en zo mooi mogelijke rally’s. Afgezien van de vele tenniswedstrijden is ook het gezellige gedeelte naast de baan van belang. Hier wordt voor gezorgd door middel van een themafeest en andere gezellige avonden in het 't Haarhuisje. De ClubCie bestaat uit zes leden.

De Introductiecommissie

In augustus vindt de introductieweek van Groningen plaats, namelijk de KEI-week. Deze commissie zorgt ervoor dat T.C. Veracket er deze week uitspringt. Je verzorgt de aankleding van de activiteiten en je trekt nieuwe leden aan voor de vereniging. Wanneer de nieuwe leden binnen zijn, verzorgt deze commissie het Oude en Nieuwe Leden Toernooi en het introductieweekend naar Schiermonnikoog. De IntroCie is het gezicht voor de nieuwe leden en in deze leuke commissie kunnen zeven mensen plaatsnemen. 

De Open Toernooi Commissie

Elk jaar houdt Veracket eind augustus haar Open 3 t/m 8 Toernooi, een toernooi waar tennissers uit heel Nederland op af komen. In 2018 werd hier een nationaal ranglijsttoernooi aan toegevoegd. De OTcie organiseert dit toernooi. Naast het sportieve gedeelte zorgt de OTcie ook voor het dagelijkse middag- en avondprogramma. De commissie bestaat uit acht personen.

 

Overtuigd? Klik hier om je op te geven! 

We hopen je heel snel weer te zien.

Met sportieve groet,

Bestuur T.C. Veracket '20-'21

Sponsoren