U bent hier:

Opgave Accie, Barco, Redactie en TTcie geopend!

07/09/2020

Lieve Veracketeers,

Lijkt het jou leuk om actief lid te worden bij T.C. Veracket? De onderstaande commissies staan sinds kort online. Het is mogelijk om je tot 25 september 23:59 uur op te geven voor de volgende commissies:

- Activiteitencommissie
- Barcommissie
- Redactie
- Toernooientoercommissie 

De Accie 
is gedurende een jaar verantwoordelijk voor tal van activiteiten binnen Veracket. Deze commissie organiseert activiteiten zoals zaterdagavondtoernooien, de gamecrawl, de Sinterklaasborrel, de recorddagtoss en de Zoenentoss. Naast de traditionele activiteiten is er ruimte voor eigen creatieve inbreng vanuit de commissie. De Accie bestaat uit vijf personen en is het hele jaar actief.

De Barco
heeft het hele jaar door mensen nodig die van achter de bar een feestje willen maken tijdens activiteiten, tossavonden en competitiedagen. Samen met je mede Barco-leden bepaal jij de muziek en kun je dus je eigen stempel op de avond zetten! De Barcobestaat ongeveer uit 25 personen, die elk een paar keer per jaar tappen. De indeling van het rooster wordt gemaakt onder het toeziend oog van de Hoofd Barco's, die tevens de Barco-activiteit organiseren.

De Redactie
is een commissie van creatievelingen en de drijvende kracht achter de Verackijker, het digitale blog/clubblad dat op de website te vinden is. Hierdoor blijft de Verackijker het hele jaar door recent. De Redactie vult de Verackijker met stukjes en houdt de interface bij (hierop staat wie met wie geregeld heeft binnen Veracket). Daarnaast maakt de Redactie tijdens activiteiten foto’s en zet ze deze achteraf op de website. De Redactie bestaat uit vijf of zes personen en is het hele jaar actief.

De TTcie 
is een sportieve en technische commissie die gedurende het jaar de tennisprestaties van alle Veracketeers bijhoudt. Dit doen ze door middel van het geliefde managersspel, de laddercompetitie en het toernooientoerklassement. De TTcie bestaat uit vier of vijf leden en is gedurende het hele jaar actief.

Overtuigd? Klik hier om je op te geven! 

We hopen je heel snel weer te zien.

Met sportieve groet,

Kandidaatsbestuur T.C. Veracket '20-'21

 

Sponsoren