U bent hier:

Kandidaatsbestuur 2020 - 2021 bekend!

06/07/2020Met trots presenteren wij het kandidaatsbestuur van T.C. Veracket voor het jaar 2020 - 2021! De onderstaande vier toppers gaan in een iets aangepaste functieverdeling een fantastisch jaar tegemoet: 

Voorzitter: Mark van der Veen

Penningmeester*: Arne Dam 

Secretaris*: Lisa Slagter

IE Coördinator*: Scott Smook

De aangepaste vorm houdt in dat Arne naast zijn taken als penningmeester ook taken van de functie Technisch Coördinator op zich neemt. Daarnaast gaat Lisa naast het notuleren van de bestuursvergaderingen en de ALV's ook meerdere commissies begeleiden en gaat Scott naast het begeleiden van meerdere commissies de ledenadministratie op zich nemen.

Wij willen deze vier toppers van harte feliciteren en wensen ze veel plezier en succes aankomend jaar!

Sponsoren