U bent hier:

Vul de enquête in en geef jouw mening

25/02/2020

Op maandag 2 maart is de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering. Naast verslaglegging vanuit het bestuur zijn wij ook erg benieuwd hoe de leden het afgelopen halfjaar hebben ervaren. Jullie feedback en meningen zijn belangrijk om zicht te krijgen over verschillende zaken die spelen binnen Veracket. Deze worden dan geëvalueerd en besproken bij de HALV op 2 maart. 
Daarom is er ook dit jaar weer een enquête gemaakt om jouw mening te kunnen geven. Door deze enquête in te vullen help je ons bij het evalueren van ons bestuursjaar en het blijven verbeteren van Veracket. De enquête kan je hier vinden: https://docs.google.com/forms/d/1gDDIc70fz_fdGMSJmkCRygNTxaqSRh9ILzHCY_xS3x0/edit
.
It is really important to us to gather the opinion of all members on various issues at Veracket. That’s why we made a questionnaire this year, to evaluate things that take place at our association. By filling in this questionnaire, you will help us evaluate our year as a board and improve Veracket in the future. You van find the questionaire here: https://docs.google.com/forms/d/1It7NXJZOANvgsxrzQ_rnd3mCHtlo-2HfzWV7cO64Blw/edit

Sponsoren