U bent hier:

GAME-Cup 2020 in Amsterdam

10/01/2020

Op 1 Februari is het weer tijd voor de GAME-Cup. Dit jaarlijks terugkerend spektakel komt voort uit de Veracket Cup, maar gaat nu sinds een aantal jaren rond langs alle zusterverenigingen. Na edities in Eindhoven en Maastricht zal het evenement dit jaar neerstrijken in Amsterdam bij Chip & Charge.

Voor de GAME-Cup laten wij voor een keer onze rackets thuis en gaan ons best doen met andere spellen en activiteiten. Dit alles doe je om punten te verdienen om aan het eind de GAME-Cup omhoog te mogen houden voor Veracket. Het thema van dit jaar zal zijn 'America First'. De alom geliefde president Donald Trump nodigt ons uit om vanuit Amsterdam de Verenigde Staten weer op de kaart te zetten. Dit zal gedaan worden volgens het volgende programma:

12.00: Verzamelen + welkomstdrankje
13.00: Begin eerste spellen
17.00: Pubquiz + prijsuitreiking
19.00: Maaltijd van Eazie
21.00: Cantus
22.30: Themafeest Trump vs the Mexicas: aan welke kant van de muur sta jij?

Wil jij namens Veracket de GAME-Cup prolongeren meld je dan nu aan via de volgende link: https://forms.gle/823DEz96GnASJaS17. Het is ook mogelijk om te blijven overnachten in Amsterdam. Als bestuur nemen wij hoogstwaarschijnlijk de eerste trein in de ochtend terug, maar je bent vrij om in Amsterdam te overnachten. Dit kan je ook aangeven via de hierboven genoemde link. Er kan een klein bedrag aan kosten verbonden zitten aan de overnachting. Meer informatie hierover volgt later.

Locatie: Radioweg 80 (Chip & Charge)
Aanvang: 12.00 uur
Kosten: €20,-

Sponsoren