U bent hier:

Dinsdag Dilemma December Borrel

18/12/2019

Als nieuwe redactie zetten wij deze rubriek graag voort, wat is er nou mooier dan een onmogelijke keuze. Het was tijd voor een Dinsdag Dilemma op de Sinterklaasborrel. In de sfeer van de spannendste feestdag van het jaar kwam het volgende dilemma tot stand:

Alles wat je komend jaar typt of schrijft moet in de vorm van een gedicht of je gaat bij elke man met witte baard op schoot zitten:

Mischa d B.: Man met een witte baard op schoot. Ik praat al zoveel onzin dus als ik dan ook nog alles in rijmvorm moet doen, is dat teveel voor mijn brein. Ik had zelf ook graag een witte baard gewild, maar helaas.

Daniël W.: Man met witte baard op schoot, de enige man met een witte baard die ik ken is mijn grootvader… en die is overleden… Oh ja, ook de kerstman.

Nora B.: Alles in gedicht want er zijn teveel mannen met witte baard in de wereld. Ik heb geen daddy issues.

Jeroen C.: Ik ga voor de man met de witte baard, beetje leeftijdsgenoten, en ik kan niet zo goed rijmen, ik kan niet zo goed rijmen.

Gabor P: Ik ga sowieso voor het eerste, hoe vet is het als je je thesis inlevert in een sinterklaasgedicht. Ik studeer econometrie, als je dan je opdracht kan inleveren als een sinterklaasgedicht ben je wiskundig wel sterk.

Jasper V.: Witte baard want die kom je niet vaak tegen. *Heel lang gediscussieerd of grijs onder witte baard valt*. Als grijs meetelt wordt het de eerste, want dichten wordt onderschat.

Tjeerd L.: Daar moet ik tussen kiezen? Oh man met een witte baard, puur omdat je die weinig tegen komt. 1 à 2 keer per jaar op iedereens schoot zitten doe ik graag.

Josse N.: Ja gedicht. Ik vind dichten wel leuk, dus ik vind het wel prima om dat altijd te doen. Ik sla dicht, ik weet het niet meer..

Bram: Dan maar dichten, de mannen zijn gewoon ongemakkelijk, zou me niet kunnen voorstellen dat ik bij jullie op schoot zou moeten zitten.

Inge W.: Ooeee, ik neig naar baard omdat ik niet veel mensen tegen kom met een witte baard en de mensen die ik ken met een witte baard zijn heel lief. Dat was het, nu ga ik draaien.

Jim M.: Elke man met een witte baard op schoot zitten. Wie wil dat nou niet? Daar neem ik uitgebreid de tijd voor.

Anniek T.: Ik kan niet rijmen, dus ik heb niet zoveel keus. En er zijn toch niet zoveel mannen met witte baarden.

Maaike S.: Gedicht, is toch mooi joh.

Daphne D.: Ik kom echt meestal een grijze baard tegen. Er zijn niet zoveel mensen met witte baard en ik kan niet zo goed dichten.

Ivan S.: Elke man met witte baard, ik heb er geen zin in.

Julian F.: Dan maar op schoot zitten, omdat ik dichten heel kut vind, alleen maar met rijmwoorden boek te kutten.

Sponsoren