Nieuws

04 november 2019

Het lijkt nog ver weg, en dat is het misschien ook nog wel, maar de voorbereidingen voor de mooiste tijd van het tennisjaar zijn in volle gang! De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2020 is namelijk geopend!

Er kan gespeeld worden op drie verschillende dagen, vrijdagavond, zaterdag en zondag. De vrijdagavond is vooral voor de beginnende tennissers. Er zal gespeeld worden tegen teams van Veracket, TAM en GSTC, allemaal op het eigen park. De competitie in het weekend is deel van de officiële KNLTB competitie. Hierbij zal je dus tegen andere verenigingen uit de regio spelen. Alle competitiedagen zullen worden afgesloten met een feestje in het 't Haarhuisje.

Het niveau op de zondag ligt over het algemeen hoger, daarom raden wij aan tennissers van het niveau 7 of 8 zich in te schrijven op de zaterdag. Spelers van de 8 of 9 categorie raden we aan om zich in te schrijven voor de vrijdagcompetitie. Zo kunnen we zo veel mogelijk mensen een team garanderen voor de competitie.

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie zal sluiten op vrijdag 22 november om 23:59 uur! Let op: dit is een harde deadline, het is na de deadline NIET meer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie.