Nieuws

31 oktober 2019

De nachten worden al wat korter en de temperatuur begint langzaam weer te dalen. De zomer hebben we een tijd geleden al achter ons gelaten en de winter komt er nu snel aan. Dat betekent natuurlijk ook de tijd voor sneeuw en WINTERSPORT. Dit jaar gaan we wederom met een supergezellige groep Veracketeers, Chippers en Fellenoorders richting de sneeuw voor ski en après-ski plezier. De reis wordt georganiseerd via Skifest en hierbij zullen zij ook speciale happy hours en andere leuke acties organiseren voor ons tijdens de reis. DIt jaar zullen wij vertoeven in het prachtige Val di Sole.

Belangrijke informatie voor de wintersport:
Datum: 6 t/m 15 Maart 2020
Kosten: Ongeveer 399 euro inclusief skipas, verblijf, busreis en groepstrui
Opening inschrijving: 30 oktober 23:00

Meer informatie kan je vinden op de activiteit van de wintersport pagina.