U bent hier:

30 april sponsorloop!

24/04/2019

Een Lustrum zonder sponsorloop is als Club zonder katers, onmogelijk!

Ben je een beetje sportief aangelegd en wil je deze sportiviteit gebruiken voor een goed doel? Of ben je misschien ook wel een feestbeest en heb je zin in een spetterend lustrum. Schrijf je dan in voor de Sponsorloop van T.C. Veracket en sla twee vliegen in een klap. Bij de Sponsorloop willen wij, gezamenlijk, een torenhoog bedrag ophalen voor de Jeugdfond Sport en Cultuur en het lustrum.

De Jeugdfonds Sport en Cultuur is een goed doel die ervoor zorgt dat jonge kinderen, wiens families niet genoeg geld hebben, de mogelijkheden geeft om toch lid te worden bij een sportvereniging of aan dans, muziek, theater of iets anders creatiefs te doen. Daarnaast gaat de helft van het bedrag direct naar het lustrum. Want zoals het gaat, meer geld is meer beter.

Nu dan wat praktische informatie. De Sponsorloop zal plaatsvinden op 30 april (let op: toss is gewisseld met TAM) om 20 uur bij ’t Haarhuisje. Er zullen 2 ronden plaatsvinden van een half uur per stuk en elk rondje is 550 meter (zie onderaan dit bericht de route). Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk rondjes rent om zoveel mogelijk geld op te halen. Meedoen aan de sponsorloop telt ook mee voor de teamcompetitie! De top 3 deelnemers die het meeste geld ophalen krijgen als beloning een bierproeverij thuis verzorgd door de Lustrumcie. Daarnaast, voor de deelnemer die het meeste opbrengt zal er nog een extra prijsje zijn!

Iedereen zal een formulier ontvangen, waar je de gegevens moet noteren van iedereen die wilt doneren. Dit is hieronder ook al te downloaden. Het is belangrijk om goed duidelijk te hebben hoeveel ze per rondje willen sponsoren met een maximum van zoveel euro, of dat het om een vast bedrag gaat. Uiteraard moet dit met een handtekening worden afgemaakt. Dus benader je oma, je opa, je ouders en iedereen in je omgeving om te doneren. Het is allemaal voor een goed doel en goed voor het lustrum. Schrijf je snel in!

Sponsoren