U bent hier:

Veracket Heren 1 Bovenaan!

10/04/2019

Wat een eerste dag! Hilversum uit schijnt altijd een lastige pot, maar onze boys waren heerlijk op dreef in het Gooi. Onze eerste man (Paultje) had even wat tijd nodig om wakker te worden maar na een 4-6 1-4 achterstand vond hij toch een manier om zijn tegenstander te verschalken! Joost nam het in de tweede enkel op tegen het jonkie van het team. Helaas had deze jongen de opdracht gekregen om geen bal fout te slaan en bleek daarom iets te sterk te zijn. Onze captain (Tom) zorgde vervolgens met een aantal wereldballen voor een 2-1 voorsprong voor Veracket. Hoelen wist de vierde enkel met een aantal heerlijke forehand winners vrij eenvoudig naar zich toe te trekken waardoor we met een lekker gevoel de dubbels in konden. Tom en Joost op 1 en Paul en Hoelen op 2, dan kan er toch niks meer misgaan! De tweede dubbel werd vrij snel binnen gesleept waardoor de aandacht verschoof naar de eerste dubbel. Tom en Joost wonnen met erg goed spel de eerste set. In de tweede set kreeg Tom helaas erg last van zijn hamstring waardoor ze deze set hebben weggetankt en een medical time-out aan vroegen voor de beslissende super tiebreak. Deze super tiebreak hebben ze op magistrale wijze binnengesleept en kon het feestje beginnen! Mede door alle support die is meegereisd vroegen de tegenstanders zich af of ze nou uit of thuis speelde, dank aan allen!

Door deze 5-1 overwinning staan we tijdelijk bovenaan in het rijtje dus onze week kan niet meer stuk en is heren 1 alweer begonnen aan de voorbereidingen voor komende zondag! De eerste wedstrijd thuis dus we hebben er ontzettend zin in!