Nieuws

16 juli 2018
Het bestuur

T.C. Veracket is de leukste en gezelligste onafhankelijke studententennisvereniging van Groningen! Veracket streeft ernaar elke tennisser datgene te bieden wat hij of zij in een tennisvereniging zoekt. Er zijn mogelijkheden om op hoog niveau te trainen en competitie te spelen in ambitieuze teams, maar daarnaast is er ook volop plaats voor het recreatief slaan van een balletje en alles hier tussenin.

Tijdens de winterperiode beschikt Veracket over 8 smashcourtbanen overdekt door een blaashal. In het voorjaar wordt het buitenseizoen geopend. Tussen de banen staat ons clubhuis: ’t Haarhuisje, hier worden bijna alle feesten van Veracket georganiseerd. Ook wordt hier altijd tot in de late uurtjes gefeest na de wekelijkse toss. Gedurende het hele jaar kun je tennissen. Zo kun je vanaf half september tot eind juni op alle niveaus trainen op verschillende dagen en tijdstippen. Daarnaast is Veracket goed vertegenwoordigd in de Voorjaarscompetitie, organiseren we een open toernooi in zowel de winter als zomer en vinden in juni onze clubkampioenschappen plaats.

Maar naast het tennissen organiseert Veracket ook veel activiteiten! Zo wordt elk tennisseizoen geopend met de Nieuwe-ledenactiviteit om de gezelligheid bij Veracket te leren kennen. Dit wordt al snel gevolgd door een oergezellig introductie weekend op Schiermonnikoog!
Naast het introductieweekend gaan we jaarlijks naar de Davis Cup, zijn er de maandelijkse borrels, de zaterdagavondtoernooien, het gala, een liftweekend, de twee open toernooien, de wintersport en elke woensdag een toss/feest avond!

Kijkje nemen bij T.C. Veracket? Check deze video!

Meer info? Check de site of neem dan contact op met voorzitter@veracket.nl