Nieuws

07 juli 2018
Het bestuur

Ja! Het is weer zover: Fellenoord open. Dit toernooi vind plaats van 7 t/m 15 juli. Het toernooi die garant staat voor mooi weer, veel tennis en veel feest. Met een mannetje of 50 vertrekken wij richting het mooie zuiden van het land, Eindhoven. Zoals gebruikelijk zullen we daar weer onze tent opzetten, wat wel wat weg heeft van vakantie. Veel Veracketeers zullen woensdag al vertrekken, sommigen donderdag en nog een enkeling op vrijdag.

Woensdag begint goed: zingen en bier drinken tijdens de cantus. Tevens zullen dan ook de eerste wedstrijden gespeeld worden door sommige Veracketeers. Voor de mensen die donderdagochtend moeten spelen: veel succes, velen zullen dan nog brak in hun tentje liggen. Donderdag gaan we de stad Eindhoven goed verkennen d.m.v. een kroegentocht! Bijzijn is meemaken! De Vrijdag zal (zoals alle andere dagen) eerst in teken staan van uitbrakken op het tennispark, met tegen de middag wellicht al een bescheiden claro tequila. Opladen is dan wel even nodig, want ook die avond zullen we weer met de voetjes van de grond: het themafeest. Het thema is iets met Rio de Janeiro, iedereen zal er dus iets anders bijlopen of kruipen dan gebruikelijk. Het belooft een schitterend feest te worden met Cristo Redentor die over ons zal waken die avond. Zaterdag is het laatste feestje alweer, waar we nog een keer helemaal uit onze plaat kunnen gaan. Zondag is finaledag, waarbij er nog even wordt gerelaxed en waar we de finalisten van Veracket naar de overwinning juichen. Dan gaan we weer met z’n allen richting het hoge noorden. Op het moment van schrijven is het nog mogelijk dat België op de finaledag de WK voetbal finale speelt. Als ze dat lukt, zullen we ook nog met een groep Veracketeers naar België afreizen om daar de sfeer te proeven.

Al met al: dit wil je niet missen. Ben jij bij dit jaar? Dan willen we je alvast veel succes wensen met de wedstrijden. Of ga jij mee om louter bier te drinken? Ook geen slechte keuze!