Nieuws

15 mei 2018
Bestuur

Over minder dan twee weken is het alweer zover. Het tweede Grand Slamtoernooi van het jaar begint dan alweer, en jij kunt erbij zijn! Er zijn nog enkele plekjes over, dus schrijf je in voor het te laat is.

Nu de temperaturen tot grote hoogten stijgen en ook de Nederlandse helden Kiki Bertens en Robin Haase goed presteren gaat het gravelseizoen tot een schitterend hoogtepunt komen op Roland Garros! Voor slechts ±130 euro ga je met een hele gezellige groep Veracketeers samen met Chip en Fellenoord twee dagen naar het mooiste graveltoernooi van de wereld. En je krijgt er nog een avondje in het prachtige Parijs bij ook!

Op zondagavond 27 mei zullen we rond 22:00 uur vertrekken naar Parijs. Op maandag en dinsdag zijn we op het park van Roland Garros te vinden om te genieten van toptennis, waarna we woensdag in de vroege ochtend terugkeren in ons mooie Groningen. Laten we er een groot oranjefeest van maken!