Nieuws

22 november 2017
Bestuur

T.C. Veracket heeft een nieuwe sponsor! Wij kijken uit naar de samenwerking!
Zoek je nog een bijbaan in Groningen? Misschien is Transcom wat voor jou! Vergeet niet T.C. Veracket te vermelden bij je solicitatie :)
Ga naar de website

Transcom

Wij willen graag het beste bedrijf, de beste organisatie ter wereld worden op het gebied van klantcontact voor opdrachtgevers. Natuurlijk zijn we al hard op weg, met onze succesvolle vestigingen overal ter wereld. Daarbij is Groningen bepaald niet de minste. We willen echter niet 'in het linker rijtje' staan, maar juist meedoen aan de play-offs.

We willen niet in de hoofdklasse of eredivisie spelen. Als het om customer experience gaat, speelt Transcom in de Super League. Wie nummer één wil zijn, bedrijft topsport.

Daar horen zaken bij als trainingen, coaching, maar ook successen vieren en elkaar inspireren. Daar hoort ook een 'spelconcept' bij. Dat willen we doen op een inspirerende manier. Waarbij de vergelijking met topsport in alle opzichten opgaat.

Ondanks dat we allemaal heel veel één-op-één contact hebben met gebruikers van de diensten van onze klanten, willen we onderling verbonden worden door dat gezamenlijke uitgangspunt, om onszelf en elkaar te inspireren.