Passe Partout

--------------------------------------De verkoop van de passe-partout is gesloten--------------------------------------

Bestel nu hier je passe-partout voor het vierde Lustrum van T.C. Veracket! De Lustrumweek van Veracket zal plaats vinden van 1 t/m 5 Oktober. Tijdens deze fantastische week worden de vetste feesten en leukste activiteiten georganiseerd om het 20 jarig bestaan van onze vereniging goed te vieren!

Om optimaal te kunnen genieten van deze week en het voordeligst uit te zijn bieden wij een passe-partout aan! Een passe-partout geeft toegang tot alle activiteiten, feestjes en etentjes in de Lustrumweek. Bij zijn is meemaken! Ook zal er een speciaal passe-partout activiteit op de dinsdag middag worden georganiseerd. Daar bovenop zit bij een passe-partout ook een Lustrumpakket inbegrepen met unieke Veracket artikelen. Als kers op de taart ontvang je ook het Lustrumboek gevuld met mooie stukjes en herinneringen van de afgelopen 5 jaar Veracket.

Met een passe-partout ben je dus verzekerd van een geweldige week en ontvang je ook nog een flinke korting van maar liefst €50,- t.o.v. losse kaarten kopen. Een passe-partout kost namelijk slechts €120,-! Je schaft een passe-partout aan door je in te schrijven via mijn activiteiten. Afschrijven is mogelijk op de volgende manieren:

  • Als je voor 30 april een passe partout bestelt wordt het in 5 termijnen afgeschreven vanaf mei (€24 per maand)
  • Als je voor 30 mei een passe partout bestelt wordt het in 4 termijnen afgeschreven vanaf juni (€30 per maand)
  • Als je voor 30 juni een passe partout bestelt wordt het in 3 termijnen afgeschreven vanaf juli (€40 per maand)
  • Als je voor 31 juli een passe partout bestelt wordt het in 2 termijnen afgeschreven vanaf augustus (€60 per maand). Na 30 Juli is het niet meer mogelijk om een passe partout aan te schaffen, wel komen er later losse kaarten voor de activiteiten beschikbaar.
  • Ook kan je voor 31 Juli een passe partout in één keer laten afschrijven voor €120.

Mocht je niet overal bij kunnen zijn, maar maak je toch graag een deel van het lustrum mee dan kan je hier al vast de prijzen zien van de losse kaarten! Deze kaarten zullen pas te koop worden aangeboden wanneer we dichter bij de Lustrumweek zijn.

Feesten: 
-    Dinsdagfeest: €5,-
-    Woensdagfeest: €15,-
-    Vrijdagfeest: €10,-
-    Gala: €30                                                                                                                                                                    Activiteiten:
-    Passe-partout activiteit (boottocht met onbeperkt drank): €25,-
-    Woensdagavond activiteit: €10,-
-    Vrijdagmiddag activiteit: €5,-
-    Zaterdagmiddag activiteit: €5,-
Avondeten:
-    Woensdagavond eten: €7,50
-    Vrijdagavond eten: €12,50
-    Diner gala: €20,-
Overig: 
-    Lustrumboek: €10,-
-    Lustrumpakket: €15,-

Koop dus zo snel mogelijk je passe-partout en vier samen het vierde Lustrum!