GalaCie

Een lustrum zonder gala is als een bad zonder bubbels, onmogelijk! Het zal dan nog wel even duren voordat de Lustrum week voor de deur staat, maar deze goden zijn al begonnen met het organiseren van het Lustrum Gala. Het Gala zal de epische afsluiting zijn van de Lustrum week en wil je dan ook zeker niet missen. Verdere informatie zal nog even op zich laten wachten, maar houd alvast rekening met een vrije Zaterdag & Zondag! Beniewd naar de personen die het lustrum gala organiseren, lees het hieronder!!

 

De GalaCie van T.C. Veracket bestaat uit (boven eerst, v.l.n.r): Nathalie, Adriane, Celeste, Ramon, Mischa

Adriane – voorzitter

Deze hard werkende, blonde meid afkomstig uit Emmen zal deze commissie wekelijks leiden in de bloedstollende vergaderingen. Adriane is het jongste lid van onze commissie, maar dat is nergens aan te merken. Ze weet heel goed wat ze wil en haar rol als voorzitter is dan ook voorbestemd. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar actiepunten uitvoert, maakt ze door middel van Kahoot een soort onverwachtse overhoring, met adtjes als straf.

In tegenstelling tot de andere fitgirls soms, laat zij een lekker biertje nooit aan haar voorbij gaan. Als je nu denkt, waarom is zij dan niet elke week op het park te vinden? Dat komt omdat deze meid twee bachelors tegelijkertijd volgt. Daarnaast is ze ook heel vaak te vinden in Cave Oporto, waar ze achter de bar haar geld verdient en het aan de andere kant van dezelfde bar weer uitgeeft. In tentamen weken zijn we haar vaak eventjes kwijt, want dan probeert zij een half jaar aan EC’s binnen te slepen en is ze meer in de UB te vinden dan in haar eigen kamer. Maar over het algemeen is Ad(t) er elke vergadering bij en is haar enthousiasme erg welkom bij het organiseren van het mooiste gala van het jaar. Wij zijn blij met deze top voorzitter!

Ramon – pennie

Moi eem, hoe is ’t nou dan? Ja goed, met Ramon gaat het altijd goed. Nadat Ramon in september van het afgelopen jaar zijn bestuursjaar afsloot, begon het toch weer te kriebelen om wat extra’s toe te voegen aan onze mooie vereniging. Deze nuchtere Drent weet als onze pennie van de Galacie dan ook precies hoe de cijfers ervoor staan. Van een speciaalbiertje is Ramon ook zeker niet vies. Stad en land zoekt hij met ‘de vrouw’ en zijn vrienden af om nieuwe biertjes te proeven. De Paulaner Weissbier werd op de boot naar Newcastle dan ook zeker niet overgeslagen.

De mannen zijn in deze commissie ondervertegenwoordigd, maar dat doet de pret voor de heren niet drukken. Ze vinden het namelijk geweldig om typetjes na te doen. Mocht er ooit nog een Veracket theatervoorstelling komen, dan weten wij de juiste hoofdpersonen wel.

Mischa – promo

Negentig minuten lang, voor onze club uit Amsterdam. Dit is het lijflied van Ajax, dus ook zeker dat van Mischa. Mocht je het namelijk gemist hebben dit seizoen, er viel voor Mischa nogal wat te beleven op voetbalgebied. Laten we het maar niet over de beruchte wedstrijd hebben van 8 mei, maar vooral over de bekerwinst en het kampioenschap.

Deze geboren en getogen Amsterdammer is als één van de weinigen van zijn soort naar het prachtige Groningen gekomen voor zijn studie. Mischa studeert IT-recht en heeft dan ook de ambitie om iedere internetcrimineel in de kraag te vatten.

Je zal het niet aan deze jongen afzien, maar de eetgewoontes van Mischa zijn nogal bijzonder. Hij heeft namelijk een vast patroon voor het ontbijt, de lunch en het diner; noedels. Hij zal er nog eens spleetogen van krijgen. Tijdens de vergadering kwam Celeste aan met de vraag of iemand een stukje appeltaart wilde. Waarop hij antwoorde: “Ja graag, ik heb nog geen fruit gehad vandaag”. Hoe deze jongen er nog zo slank uit ziet, is wat ons betreft ook een raadsel.

Celeste – promo

Laten we onze commissie oma niet vergeten voor te stellen. Bijna een kwart eeuw op deze planeet, dat is tussen alle begin twintigers nogal wat. Deze chick is een echte Twent, maar dat zal je niet meer horen. Ze heeft er alles gedaan om de ‘ooooo’ eruit te krijgen.

Na vijf jaar Bachelor Accountancy is deze blondine inmiddels bezig met haar Master International Financial Management. Je kunt jezelf afvragen of ze met deze studie de juiste keuze heeft gemaakt. Ze is namelijk nogal een grammar nazi, dus foutjes in de teksten die je van ons ziet verschijnen zal je niet snel vinden. Promotie als functie is voor Celeste dan ook de perfecte functie binnen deze commissie.

Nathalie – secretaris

De roots en dialecten van alle leden binnen de Galacie liggen veruit elkaar. Ook de afkomst van Nathalie kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Wanneer deze Friese dame naar haar thuisfront belt, kan de gemiddeld ABN-sprekende Nederlander haar niet verstaan. Elk weekend steekt ze met paspoort en al de grens over naar haar ouders.

Nath is naast haar taak als secretaris ook uiterst serieus bezig met het afronden van haar Bachelor Sociale Geografie en Planologie. Tijdens de vergadering, als iedereen druk discussieert, is ze druk met het typen van de notulen. Niet is echter minder waar, want ondertussen werkt ze stiekem nog eventjes aan haar scriptie.

Dus mocht je ooit op sociale wijze nog ergens een plattegrond van nodig hebben, dan kan dat allemaal. Een echte sportieve strijder is Nathalie ook, want als ze niet op de tennisbaan te vinden is, dan staat ze wel in de sportschool.