Lustrum Pakket

Een lustrum zonder lustrumpakket, is als een lustrumpakket zonder super vette lustrumitems, onmogelijk! Elke passe partout houder ontvangt zo'n mooi pakket vol unieke items.
De eerste pakketten zijn al uitgedeeld bij het familietoernooi. Heb jij er toen geen weten te bemachtigen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten voor een volgend ophaalmoment.
Wat zit er nou precies in?
- Linnen tasje
- Fansjaal
- 4 lustrumbiertjes 
- Speciaalbierglas
- Bieropener
- Raamsticker
- Poster
- Sticker

Heb je helaas geen passe partout gekocht, maar wil je toch genieten van de lustrum biertjes dan kan dat! Het bierpakket is namelijk los aan te schaffen voor maar €8,- per pakket. Dit kan je doen via het volgende formulier. Let op, per persoon kunnen er maximaal 3 pakketten besteld worden. Na dit ingevuld te hebben zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen wanneer je het op kan halen. Houd er rekening mee dat hier wat tijd over heen kan gaan. Het bestellen van losse bierpakketten is alleen mogelijk door Veracketeers.

Ook hebben we een aantal volledige lustrum pakketten over! Ben jij geinteresseerd in zo'n machtig mooi pakket stuur dan een mail naar lustrum@veracket.nl. Er zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar dus wees er snel bij!