Veiling

Een lustrum zonder veiling is als schier zonder busschauffers, onmogelijk! Daarom zal op woensdag 15 mei zal na de toss de Lustrum veiling plaatsvinden! Hierbij kan ieder persoon, elk team, iedere (vrienden)groep, commissie etc. zich aanmelden met een object/dienst voor de veiling. Het object of de dienst kan van alles zijn, denk hierbij aan een drie-gangen diner, clinic, taarten bakken, etc.

De helft van de opbrengsten van de veiling wordt gedoneerd aan het goede doel Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit is een goed doel die ervoor zorgt dat jonge kinderen, wiens families niet genoeg geld hebben, de mogelijkheden geeft om toch lid te worden bij een sportvereniging of aan dans, muziek, theater of iets anders creatiefs te doen. Daarnaast gaat de andere helft van het opgehaalde bedrag direct naar het lustrum. Alle bijbehorende kosten zijn voor de persoon/groep zelf.

Bij de veiling zal er een minimale prijs worden gehanteerd per geveild object, zodat het niet voor een te lage prijs wordt weggedaan. Als je iets wil aanbrengen bij de veiling dan kan je je aanmelden via de mail. Hierin moet dan een precieze omschrijving worden gegeven van wat er wordt geveild, voor hoeveel personen en de minimale prijs. In het geval dat er te veel (dezelfde) items worden aangeboden zullen wij een selectie maken. 

De deadline om een item aan te bieden bij de veiling zal dinsdag 7 mei om 18.00 uur zijn. Als je items wil aanbieden, dan kan dit naar lustrum@veracket.nl worden gemaild.

Bekijk hieronder vast snel wat er al aangemeld is voor de veiling:

Sportief90

Sportief90 is de fysiotherapeut voor Veracket! Zij staan voor behandelingen op maat, ruime behandelmogelijkheden en faciliteiten én geen wachtlijst. Daarnaast zijn ze ook zo nu en dan aanwezig op het tennispark om al jouw vragen te beantwoorden. Hier nog bovenop wil Sportief90 ook graag nog iets voor het goede doel en Veracket betekenen en bieden daarom 3 maanden onbeperkt sporten en een sportmassage t.w.v. 50 euro aan!!

3 maanden onbeperkt sporten doe je bij Sportief90 aan de Eendrachtskade NZ3. Hier krijg jij de mogelijkheid om 3 maanden gebruik te maken van hun fitnesszaal en zo jezelf optimaal klaar te stomen voor de toernooien. 

Naast de fitnesszaal werkt onze eigen Pieter Doornboos als fysiotherapeut bij Sportief90. Deze topper kent als geen ander hoe het is om kapot te gaan en namens Sportief90 biedt hij dan ook graag een sportmassage aan t.w.v. 50 euro. Ideaal om even te ontspannen en te herstellen na een zwaar competitieweekend.

Voor verdere informatie over Sportief90 kan je ook hun website hier bezoeken.

Felle OTC biedt jacuzzi arrangement

Onze zusjes uit Eindhoven konden natuurlijk niet ontbreken op de veiling en bieden een fantastisch jacuzzi arrangement aan voor op de woensdag middag tijdens het Fellenoord open toernooi! Het Fellenoord open toernooi is een van de mooiste toernooitjes om deze zomer mee te pakken en er is geen beter begin als lekker bubbelen in het bubbelbad! Het OT is van 6 t/m 14 Juli en belooft veel goeds, schrijf je daarom snel in via deze link. Het arrangement is inclusief bier en hapjes en er is een minimum bedrag van €20,-.

G.S.P.V. De Ramenlappers

De gloednieuwe Groningen Studenten Padel Vereninging De Ramenlappers willen de oprichting vieren en mensen graag met Padel in aanraking brengen. Daarom bieden De Ramenlappers twee maal een padel clinic aan! Raak hierdoor nooit meer in de war wanneer de bal opeens van achteren terugkomt en leer de bal uit de kooi te slaan. Een clinic zal 1,5 uur duren en er is ruimte voor 3-4 personen.  Het minimum bedrag per clinic is 15 euro.

Wil jij graag meer weten over De Ramenlappers kijk dan ook snel op hun website.

Jacuzzi 'The Experience'

Behalve dat de vereniging 5 jaar ouder is geworden, vieren we dit jaar ook het heuglijke feit dat de jacuzzi 5 jaar op deze vereniging staat. Hiervoor bieden 2 gelouterde 'Vrienden van de Jacuzzi' een heuze experience aan. Het minimum bedrag voor dit item zal €30 bedragen. Met deze unieke treatment bieden Redmer Stiensma en Joris Kee voor 1 tot 3 personen aan:

- Een gereserveerde en opgezette jacuzzi op het tennispark door 2 expert bubbelaars met muziek en feestverlichting. 
- Heerlijke hapjes en drankjes
- Entertainment tijdens het bubbelen waaronder een heuze bubbel quiz en een 'Wie heeft de grootste...'-bellenblaas competitie, met prijzen, prijzen, prijzen. 
- De première en onthulling van een nieuw onmisbaar item dat voorziet in gemak waardoor er vanaf nu kan worden gebubbeld zoals nooit te voren. 
- Het bubbelgezelschap van bovenstaande experts die je alle fijne kneepjes van het levensgenieten kunnen uitleggen tijdens het bubbelen.  

Portret op aquarel papier

Onze Bo-lynn staat natuurlijk bekend als een geweldige illustrator en deze kwaliteiten inzetten om het goede doel en het lustrum te steuten. Bo-lynn biedt aan om een portret van jou eigen koppie te maken op aquarel papier! Laat jouw prachtige gezichtje eruit poppen met het creatieve brein van Bo-lynn en biedt op dit super unieke item.

Help Reimer te stoppen met roken

Reimer Kok wil graag zijn leven, en portemonnee beteren, maar daar heeft hij jullie hulp bij nodig. Hij biedt aan om te gaan stoppen met roken!! Het werkt als volgt, voor elke geboden €50 gaat Reimer één maand stoppen met roken. Elke 50 ekkies erbij betekent in ieder geval één maand niet roken voor Reimer. Jij kan dus bieden om deze prachtige man te steunen op zowel lichamelijk als financieel gebied. In het scenario dat Reimer deze periode niet vol houdt dan verdubbelt hij het geboden bedrag zelf!

Afbeeldingsresultaat voor roken verboden

Butlers

De Lustrumcie biedt 2 butlers (naar keuze) aan die gedurende je hele commissie/team/vriendenavond koken, de afwas doen, je bier uit de koelkast halen etc. Je hoeft de hele avond dus niet meer van de bank af te komen en kan lekker lang uit blijven liggen met een biertje in de hand. Ideaal voor na een zware studie sessie of werkdag. Het minimum bedrag voor dit item zal €10 bedragen.

Afbeeldingsresultaat voor butlers cartoon

Bespanning van Henny Meijer

Sla jij ook zo vaak door pure klasse of pure knulligheid je bespanning kapot? Dan is dit het veiling item voor jou! De altijd gulle (en knappe, zie foto) Henny Meijer biedt een kraskaart aan voor de Lustrum veiling. Met deze kraskaart kan jij 5 maal jouw racket laten bespannen bij Meneer Meijer. Het minimum bedrag voor dit item zal €40 bedragen.

Fotoshoot door Kristy Kuik

Onze knappe dame Kristy Kuik weet zelf natuurlijk als geen ander hoe het is om te shinen op foto’s! Zelfs als mevrouw zich diep in het zweet werkt ziet ze er nog als een plaatje uit. Nu wil ze graag met deze kennis een tennis fotoshoot aanbieden voor 2 personen. Eindelijk zal je mooie foto’s van jezelf kunnen zien zonder gekke bekken of een lelijke techniek. Het minimum bedrag voor dit item zal €10,- bedragen en kan ingezet worden bij een wedstrijd, training of vrij spelen (in overleg wanneer).

Afbeeldingsresultaat voor tennis paparazzi

Filmavondje in het Haarhuisje

Het bestuur wil graag alle prachtige mogelijkheden van het haarhuisje laten zien. Naast vette feesten en potjes beerpong kan hier natuurlijk ook een prachtige thuisbioscoop van gemaakt worden. Lekker achterover hangen en genieten van je lievelings film op de beamer is in het haarhuisje is dan een droom die uit komt. Voor de 10 hoogste bieders tijdens de veiling zal deze film avond beschikbaar worden gesteld.

Dubbelclinic Tom & Paul
Nog wat aan het kraken in de dubbels deze competitie? Wil jij een super voorbereiding voor de toernooitjes? Of wil je gewoon eens horen hoe het is om twee meter te zijn en aan het net te mogen staan dan is dit veiling item precies wat voor jou! Onze toppers Tom van der Bijl en Paul van den Tempel bieden namelijk een Dubbelclinic aan! Hierin leer je de fijne kunstjes van het dubbelen en super toffe strategieën om je tegenstanders te verbluffen. Elke volley, smash of lob zal na dit voor jou zijn! Het minimum bedrag voor dit item zal €10,- bedragen en de clinic zal één uur duren.

Geheel verzorgd ontbijt tijdens het OT

Ben jij gewoon te lui, te brak of te verwend om een goed ontbijtje voor jezelf te maken dan is dit het veiling item voor jou. De introcie wil voor de veiling een geheel verzorgd ontbijt aanbieden tijdens het Veracket OT voor een groep van maximaal 7 personen! Nu kan jij de avond ervoor onbezorgd door drinken om de volgende ochtend lekker te kunnen genieten of compleet gefocused op je wedstrijd de dag beginnen. Het minimum bedrag voor dit item zal €12,- bedragen op een locatie naar keuze vanaf 10:00 in de ochtend.

TeleTubbie-TTcie

Onze prachtige toernooien tour commissie blijft geheel in thema en bied een avond met de TTcie aan om het teletubbies drankspel te doen! Zoek je innerlijke Tinky Winky, Lala of Noo-Noo en drink jezelf helemaal Dipsy. Bier en snacks worden verzorgd door de TTcie, en je mag ook 1 iemand meenemen. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden die je niet wilt missen!

High tea van de rebakcie

De redacie, of voor dit item beter bekent als de rebakcie, biedt een enige echte high tea aan. Met dit item kan je genieten van een geheel verzorgde high tea waar je de mensen achter de verackijker en de camera kan leren kennen onder het genot van heerlijke gebakjes! Deze vertroeteling is niet alleen voor jou, maar er mogen in totaal 6 mensen mee!