Sponsorloop

Een Lustrum zonder sponsorloop is als Club zonder katers, onmogelijk!

Sporten, meezingen en dansen met de nummertjes in het 't Haarhuisje. Voor ons allemaal heel gewoon! Maar een groot deel van de Groningse kinderen groeit op in armoede en kan daarom niet lid worden van een sportclub of geen danslessen en zanglessen volgen.

Daarom willen wij er samen met jullie voor zorgen dat we een mooi bedrag kunnen sponsoren aan het Jeugdfonds sport & cultuur Groningen! https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/groningen/

Op 30 april tijdens de Toss kan je bij de sponsorloop geld op halen door zo veel mogelijk rondjes te rennen! Gesponsord worden kan per rondje, maar ook voor een vast bedrag. Ren je niet zo hard, dat maakt niet uit. Want elke klein bedrag telt mee! Vraag je vrienden, huisgenoten, ouders, opa, oma en buurvrouw alvast om je te sponsoren. De helft van het geld zal naar het Jeugdfonds gaan en de andere helft wordt gestoken in het Lustrum.

Dus zet deze data alvast in je agenda zodat we met zijn allen een mooi bedrag kunnen ophalen! Binnenkort kan je je aanmelden voor de sponsorloop via de site onder 'mijn activiteiten'!