U bent hier:

Het ‘t Haarhuisje

Het ‘t Haarhuisje is het clubhuis van T.C. Veracket. Het staat midden op het tennispark en is de locatie van de wekelijkse Toss, feesten en competitie. We zijn als vereniging heel blij dat we een eigen clubhuis hebben, waar we na de Toss met zijn allen wat kunnen drinken en een feestje kunnen bouwen. Het feit dat we een eigen plekje hebben, neemt echter niet weg dat menig avond in de stad eindigt. 
Naast dat ‘t Haarhuisje het thuis is van veel feestjes, is het ook vernoemd naar Paul Haarhuis. Iemand die wat weet van tennis, zal deze naam vast herkennen (en als dit niet het geval is, ben je natuurlijk nog steeds welkom).
‘t Haarhuisje delen wij met TAM en GSTC, waarbij wij deze op woensdag tot onze beschikking hebben. Dit is perfect te combineren met huis avonden, commissie-vergaderingen en natuurlijk studie (dat moet ook nog een keer gebeuren).
We hopen je snel te mogen ontvangen! ‘t Haarhuisje gaat binnen no-time als een tweede thuis voelen en je zult het ongetwijfeld gaan missen als je er te lang niet geweest bent.