U bent hier:

Agenda introductieperiode

Ben je bijna overtuigd? Als je als nieuw lid bij T.C. Veracket komt staat je een prachtige introperiode te wachten! Bij T.C. Veracket zijn er geen verplichtingen. Om toch nieuwe en oude Veracketeers te leren kennen organiseren we een introperiode met verschillende activiteiten die je gaan helpen om T.C. Veracket écht tot je thuis te maken. 

Ten eerste kun je bij inschrijven ervoor kiezen om lid te worden van een VIP groep. De VIP’s, Veracket Intro Parents, zijn twee Veracketeers die staan te popelen om je de vereniging te laten zien en je voor te stellen aan iedereen. Bovendien word je close met de andere nieuwe leden in je VIP groepje. In de VIP periode aan het begin van het collegejaar kun je meedoen aan verschillende VIP activiteiten, zoals een VIP Toss en borrel, of meedoen aan het running dinner, waar je bij verschillende (Veracket) huizen langs gaat om een gang te eten en een biertje te drinken. De VIP periode wordt elk jaar uitgebreider en leuker, dus schrijf je vooral in!

Naast de VIP periode kun je als nieuw lid ook je tennis skills laten zien tijdens het Oude en Nieuwe Leden Toernooi. Daar spelen oude en nieuwe Veracketeers gemengd in een on-officiële competitie. Hiervoor is het leuk als je al kan tennissen, maar dat hoeft absoluut niet! Vaak wordt er fanatieker meegedaan aan de verkleedwedstrijd van het ONLT dan aan het toernooi zelf. Schrijf je hier ook zeker voor in, want na dit toernooi wordt het thema van het introkamp bekend gemaakt!

Het introkamp is misschien wel de kers op de introperiode-taart. Met alle eerstejaars, de introductiecommissie en het bestuur een weekend Schiermonnikoog op stelten zetten is dan ook een Veracket traditie geworden. Tijdens het introkamp leer je andere eerstejaars kennen, leer je hoe er gefeest wordt bij T.C. Veracket en ga je het bovenal heel erg naar je zin hebben. Het introkamp mag je dus zeker niet missen!

Na de introperiode word je niet zomaar “losgelaten” in het Veracket-wild. Je kan altijd actief blijven met je VIP groepje, en oudere leden zijn altijd bereid je vragen te beantwoorden. Bij T.C. Veracket is namelijk iedereen welkom. Of je nou vier weken of vier jaar lid bent, een Veracketeer is een Veracketeer en hoort erbij!

Data 2021-2022

De data voor de introductieperiode van komend verenigingsjaar staan nog niet vast. Dit is afhankelijk van hoe alles eruit gaat zien in verband met COVID-19. De voorlopige data zijn:

  • 8 september
  • 15 september
  • 22 september
  • 29 september

De data voor het introductiekamp zijn wel bekend! Deze zal plaatsvinden op 8, 9 en 10 oktober. We raden dan ook aan om dit weekend vrij te houden als je mee wilt op kamp!

Corona disclaimer introductieperiode

Door de Coronamaatregelen staat de geplande introductieperiode nog niet helemaal vast. Normaliter zijn er vaste data voor de VIP activiteiten die wij organiseren, met als afsluiter het introductiekamp. In de huidige situatie zijn deze data alleen lastig in te plannen omdat de maatregelen steeds veranderen. Wij proberen continu onze introductieperiode aan te passen aan de, op dat moment, geldende maatregelen. Dit houdt helaas niet in dat wij kunnen garanderen dat de introductieperiode doorgaat. Vooralsnog gaan we er vanuit dat de introductieperiode, al dan niet in een andere vorm, wel kan doorgaan. Er geldt hierbij wel een maximum aantal inschrijvingen voor deze periode, omdat we anders de Coronamaatregelen niet kunnen handhaven. Mocht je hier vragen over hebben, schroom dan niet om contact op te nemen via onze contactpagina