U bent hier:

Lid worden?

Welkom bij T.C. Veracket

T.C. Veracket is dé gezelligste, onafhankelijke studententennisvereniging van Groningen! Met 555 leden van alle niveaus, studiejaren en leeftijden is T.C. Veracket de perfecte plek voor iedereen die tennissen wil combineren met een sociaal leven, gezellige feestjes en vele andere activiteiten. Ga bijvoorbeeld mee op het liftweekend, naar Roland Garros of de Davis Cup, de wintersport of het introductieweekend, of een van de vele andere activiteiten waar je jaarlijks aan mee kunt doen bij Veracket! 

Naast alle activiteiten biedt Veracket trainingen aan op alle niveaus en op alle tijden: van de middaguren tot primetime in de avond. Er zijn trainingen voor zowel beginnende tennissers als spelers die op selectieniveau hun absolute piek nog verder omhoog willen trekken. T.C. Veracket is de enige studententennisvereniging in Groningen die niet verbonden is aan een algemene studentenvereniging. En dat stralen we graag uit! Bij Veracket wordt iedereen met open armen opgenomen in de club, wat ieder nieuw lid kan bevestigen na een voorzichtig eerste bezoek aan een Toss of borrel. Overtuigd? Mooi, want je kunt het hele jaar lid worden van Veracket! Maar, om écht je tennistalent te ontwikkelen en bij de leukste activiteiten te zijn, is het natuurlijk leuker om aan het begin van het jaar lid te worden.

Ben je overtuigd en wil je bij de leukste tennisvereniging van Groningen horen? Meld je dan aan! Bekijk ook onze instagrampagina (@tcveracket) als je digitaal meer van de sfeer wilt proeven.

Twijfel je nog? Lees dan vooral verder over de introductieperiode en introductiecommissie, bekijk de foto’s, en lees je helemaal in bij de FAQ. Ben je 3-, 4- of 5-speler en heb je nog vragen over T.C. Veracket op tennisgebied? Mail dan even naar de Technisch Coördinator via tc@veracket.nl of bel/app.

Wil je meer weten over lidmaatschap bij T.C. Veracket en alles lezen over contributie, activiteiten, competitie, selectie spelen, training en meer? Klik dan hier!