U bent hier:

Introductiecommissie

Introductiecommissie

Het is de hoogste tijd om jullie voor te stellen aan de leukste commissie van Veracket, de bende van ellende, het kippenhok: Introcie ‘20! Allereerst zullen we jullie prangende vraag maar beantwoorden: nee, het is niet heel kut om met alleen maar meiden in een commissie te zitten! En dat is voornamelijk omdat we allemaal gewoon heel leuk zijn. 

We beginnen met voorzitter Leonie, die naast agenda’s maken en bakken vouwen ook vooral heel goed kan doen alsof ze orde houdt. Degene die vaak echt de orde bewaart tijdens de vergaderingen is Carlijn. Officieel is ze verantwoordelijk voor de activiteiten op Schier, maar er is niemand die vaker de vraag stelt: “Maar kunnen wij dat niet beter?” dan onze Carlijn. Degene die daar ook zeker goed op let is onze penningmeester Marloes! Naast dat ze onze financiën strak op orde heeft en onze adt-voortgang netjes bijhoudt in een grafiek, zorgt deze meid ook altijd voor verrassende puntjes persoonlijk.

En wie puntje persoonlijk zegt, zegt Wietske. Officieel verantwoordelijk voor de activiteiten tijdens de KEI-week, officieus verantwoordelijk voor sappige verhalen tijdens vergaderingen. Met Wietske aan kop wordt het zeker een interessante KEI-week. Gelukkig hebben we onze eigen commissaris Sappige Verhalen, eh sorry, Promotie: Myrthe! Deze meid is naast lid van de IntroCie ook nog eens lid van de Redactie, dus die promotie komt zeker goed. 

Degene die ervoor gaat zorgen dat er ook een beetje geld in het laatje komt is Aniek, die verantwoordelijk is voor de acquisitie. En dat gaat zeker goed komen, aangezien Aniek al voor de eerste vergadering een plan had opgesteld. Helaas heeft deze meid, ondanks al haar harde werken, op de een of andere manier wel al de meeste any’s verzameld. Last but not least, onze Secretaris (+ VIP) Jeanne, degene die ons allemaal een beetje nuchter houdt tijdens de vergaderingen en ons daarna heel erg niet nuchter houdt tijdens de feestjes die ze geeft. 

En hoewel we in deze tijd misschien alleen maar Skypen, slepen we elkaar er doorheen met het vooruitzicht op nieuwe vergaderingen, biertjes, puntjes persoonlijk en feestjes. Samen gaan we zorgen voor een top introperiode voor alle eerstejaars!

Leden