Winter Open Toernooi Commissie

v.l.n.r. Steven Peper (Voorzitter), Paul Cossee (Activiteiten), Anouk van Ommen (Activiteiten),
Jitske Langeland (Wedstrijdleiding), Jeroen Balk (Hoofd Wedstrijdleiding),
Josse Niezing (Penningmeester) en onderaan de foto Bas Huetink (Wedstrijdleiding).

Steven

De WOTcie voorzitter van 2017 is Steven Peper. Met zo’n achternaam weet je dat een voorstelstukje een pittige taak gaat zijn. Inmiddels is Steven tweedejaars Veracket lid en pas sinds dit jaar actief. Het getuigt dan ook van een groot vertrouwen dat hij meteen benoemt is tot voorzitter. Dit vertrouwen is totaal niet onterecht, Steven is de perfecte voorzitter. Niet alleen weet hij tijdens de vergaderingen het overzicht te houden en rust te bewaren ook naast de vergaderingen is hij een perfecte toevoeging. Zo blijft het bewonderingswaardig knap hoe Steven het voor elkaar heeft weten te krijgen om op twee kookplaten voor een voltallige commissie een heerlijke maaltijd te maken. Al hoewel, misschien is dit niet geheel toevallig aangezien Steven werkt bij de Drie Gezusters. Naast werken en de commissie heeft Steven ook nog tijd om te tennissen en goed ook! Niet alleen is Steven de op één na beste tennisser van de commissie ook heeft hij deze zomer tijdens het OT een tweede plek weten te bemachtigen in de mix 6. Naast tennissen heeft Steven ook nog een ander uitzonderlijk talent: Darten.  Tijdens de laatste vergadering bleek dat Steven gewoon even nonchalant achter elkaar alles in de triple 20 kan gooien. Natuurlijk is niet iedereen perfect, dus ook Steven niet. Zo blijkt de uitspraak van W.V.T.T.K en VTL-cursus toch elke vergadering weer een uitdaging, hetgeen natuurlijk niet handig is voor een voorzitter. Echter heeft Steven iedereen doen verbazen door zelfs dit perfect uit te voeren de laatste vergaderingen. Kortom het kan niet anders dat er onder leiding van deze voorzitter een fantastisch mooi WOT gaat komen!

Paul

Paul is 22 lentes jong en kan een prima balletje slaan (tenminste, dat denk hij zelf). Paul zal binnen de WOT’cie de rol van activiteiten op zich nemen. Dit zal vast goed komen, aangezien Paul erg creatief is en altijd vol met ideeën zit. Binnen de WOT’cie is Paul de grappenmaker van de groep. Dit kan variëren van flauwe grappen tot grappen over de rug van andere WOT’cie leden. Dit gaat vaak van kwaad naar erger en voornamelijk twee commissieleden vinden dit (soms) niet leuk (namen worden niet genoemd). Naast het tennissen volgt Paul de opleiding PABO en dit is ook erg te merken binnen de WOT’cie. Tijdens vergaderingen en daar omheen staat Paul graag in het middelpunt en anders gooit er hij wel weer een flauwe grap uit. Ook verteld Paul vaak verhalen over zijn stage die hij loopt op een basisschool. Vaak zijn de kinderen die Paul lesgeeft erg lief voor hem, maar wanneer dit niet zo is, moet hij zijn frustraties kwijt en neemt hier dan ook ruimschoots de tijd voor wanneer wij aan het vergaderen zijn. Voor het WOT wil Paul graag veel betekenen en daarom legt hij af en toe de lat voor zichzelf te hoog.  Hierdoor vergeet Paul soms actiepunten uit te voeren. Dit resulteert dan weer in streepjes voor het streepjesysteem waardoor Paul momenteel de streepjeskoning van de WOT’cie is. Desondanks zijn grappen en grollen is Paul een leuke en waardevolle commissielid en vinden wij dat hij een fantastische aanvulling is binnen het WOT 2017!

Anouk

De 24-jarige Anouk is door haar bestuursjaar in 2015/2016 (en haar vele interfaces in dat jaar) waarschijnlijk het lid met de meeste Veracket-ervaring in onze commissie. 2 jaar na haar bestuursjaar heeft ze alle interfaces uit het verleden ingeruild voor een relatie met oud-voorzitter Bas, maar verder is ze nog steeds net zo actief bij de club! Naast de WOTcie doet ze namelijk ook nog de Kascommissie én is ze vrijwel altijd aanwezig bij activiteiten van Veracket. Ze was ooit zelfs zo vaak aanwezig, dat ze door een eerstejaars ‘koningin van Veracket’ werd genoemd. Naast tennis houdt ze ook nog tijd over voor andere sport, want ze is ook nog eens lid van surfvereniging Surface, ze is lang lid geweest van schaatsvereniging Tjas en ze is helemaal gek op wintersport. Je zou het bijna vergeten, maar naast haar actieve sociale leven doet ze ook nog een studie. Ze zit nu namelijk alweer in haar 7e studiejaar en doet de master Klinische Neurowetenschappen. Wat je verder moet weten over Anouk: ze vindt kaas helemaal geweldig, ze vindt het prachtig om mensen constant jaloers te maken als ze op vakantie gaat, en ze vindt het Chip-rood stiekem veel mooier dan het Veracket-blauw...
Tijdens het WOT is Anouk verantwoordelijk voor de activiteiten. Het was al snel duidelijk dat deze functie haar op het lijf geschreven was; slechts 1 dag na het vormen van de commissie kwam haar creativiteit en enthousiasme al naar voren, doordat er gelijk een waslijst aan volledig uitgewerkte thema-ideeën de groepsapp in gegooid. Deze werd uiteraard afgesloten met de inmiddels bekende “Oké dat was het, doei!” aan het einde. In de weken daarna volgden meerdere spontane waslijsten aan berichten, of soms een simpele spraakopname, en deze leidden vaak tot nieuwe fantastische ideeën voor het WOT. Één ding is dus wel duidelijk: door haar ervaring en haar enthousiasme is Anouk niet te missen in deze commissie!

Jitske

Klein maar fijn, zo mag ons Jitske wel omschreven worden. Samen met de dubbel B (Balk en Bas) mag Jitske tijdens het WOT de taak van wedstrijdleiding op zich nemen. Ook al zijn deze twee mannen beide bijna een halve meter groter dan Jitske, ze laat zich echt niet het kaas van het brood eten. Ook al komt deze meid aan het begin wat verlegen over, wanneer Jitske echt iets wil gaat ze er vol voor. Dit is ook te zien aan haar goede resultaten op en buiten de baan. Geregeld slaat onze Jitske mensen van de baan en is ze in haar enkel naar een mooie rating van 7.3 geklommen. Ze heeft dan ook niet voor niets afgelopen jaar meerdere titels op haar naam geschreven. Zo heeft ze de Dames enkel D bij Veracket en Dames Dubbel 8 bij GSTC gewonnen. Naast al deze titels leek ze ook nog een eindsprint te doen voor de interfacebokaal, maar dit is hem net niet geworden. Dit is niet te wijten aan een gebrek aan motivatie. Naast tennis heeft Jitske ook nog de bachelor Farmacie afgerond. Mocht iemand, of Jitske zelf, tijdens het WOT teveel gedronken hebben en nog alles willen weten over het beste medicijn tegen een kater dan ben je bij Jitske aan het goede adres. Met deze leuke, stoere en gezellige dame gaan wij er als WOTCIE een prachtig toernooi van maken.

Jeroen

Aangezien er volgens mij een soort vloek op de naam ‘’Jeroen’’ staat bij Veracket, wordt deze Jeroen wederom bij zijn achternaam genoemd. Vaak is er tijdens een vergadering dus ‘’BAAALK’’ te horen. Het voelt daarom ook een stuk beter om in het vervolg van dit stukje zijn achternaam te gebruiken. Balk is een vrolijke nuchtere jongen die komt uit het mooie Zwolle. Hier heeft hij al aardig wat ballen geslagen en het is daarom ook niet verassend dat hij de beste tennisser binnen onze commissie is. Dit komt echter niet om zijn grote talent, maar meer door het uitblijven van talent bij de andere commissieleden. Mede door deze kennis en ervaring binnen de tennis zal hij zijn taak als hoofdwedstrijdleiding zeer zeker perfect vervullen. Balk zijn capaciteiten in buitenlandse talen zijn ook fenomenaal. Hij houdt het namelijk in een gesprek niet bij één taal, maar gebruikt er vaak verschillende door elkaar. ‘’We are in the stau’’ is daarom een perfecte zin voor de heer Balk. Balk heeft echter ook zijn zwaktes. Ten eerste heeft hij een zeer slechte smaak in kamers, waardoor vergaderingen bij deze beste jongen een heuse fietstocht bevatten waarbij tussentijdse picknick en limonade posten geen overbodige luxe zijn. Bovendien zou je denken dat deze grote knul wel een beetje ballen heeft toch? Toch kruipt hij als een klein meisje achter de bank als er een trailer van een horrorfilm tevoorschijn komt. Wat een huilebalkie.

Josse

Josse is tijdens het WOT verantwoordelijk voor de geldzaken. Als penningmeester van de commissie kan hij één van zijn vele goede eigenschappen benutten, hij is namelijk erg gestructureerd. Met zijn 18 jaar is Josse dé Benjamin van de commissie. Op dit moment studeert hij Natuurkunde aan de RUG, héééél interessant natuurlijk! Dan de tennisprestaties van Josse, of zullen we die maar achterwege laten? Nee, natuurlijk niet! Ondanks het feit dat Josse in zijn nog prille tenniscarrière tot nu toe slechts zes wedstrijden heeft gewonnen, heeft hij iets heel knaps bereikt. Hij kreeg het namelijk voor elkaar om afgelopen OT slechts zes games te winnen. Hij had hier maar liefst vier wedstrijden voor nodig. Meer hoogtepunten zijn nog niet te ontdekken, maar die gaan zeker nog komen bij dit talent in de dop! Naast de tennisbaan is Josse ook zeker heel actief. En oja, dames opgelet! Josse schijnt heel erg available te zijn... Een versiertip van ons, neem je cavia mee! We kunnen wel concluderen dat het met Josse nooit saai is en daarom is hij een goede aanwinst voor de WOTcie!

Bas

Hij is een sociaal, actief en slim persoon. Met zijn 1,98 heeft hij altijd al vrij snel door wat voor weer het gaat worden. Voor dat ik verder ga wil ik graag vertellen dat bas erg verdrietig is. Zie je die mooie jas op zijn profielfoto. Nou die mooie jas is gestolen. Dus als je hem hebt gezien of gevonden geef hem deze lieve jongen dan alstublieft terug.
Goed verder met het algemene riedeltje. Als Bas zich op zijn gemak voelt is hij erg sociaal, als hij uit gaat is hij een beetje verlegen. Maar in het Haarhuisje voelt onze Bas zich helemaal thuis. Dus veel succes om hem te ontlopen. Veel van jullie kennen Bas waarschijnlijk wel van de Tos, BARco, CLUBcie of je ziet hem bij de activiteiten. Want deze jongen doet bij bijna alle activiteiten wel mee. Bas studeert Economics & Business Economics.
Ik weet ook niet veel anders over Bas dan dat hij veel tijd aan Veracket, studie en werk besteed. Ook vindt Bas het erg leuk om drankspelletjes te doen en gezellig te kletsen.
Het meest belangrijke feitje aan het einde: Deze leuke, aardige, lieve, spontane, zorgzame, actieve, stoere, mooie en vooral later rijke jongen is NOG VRIJGEZEL. Bel:06-13235140