Vertracketeerscommissie

Esther
De nieuwste aanwinst voor deze commissie is niemand minder dan Esther Fleurke! Deze 21-jarige Groningse beschikt dit jaar over het leiderschap van de commissie. Na commissies als de Veracket Cup, Clubcie en de Barco werd het dan toch echt tijd voor de allerleukste: de VertracketeersCie! Of bestuur, dat mag ook. Stille wateren hebben diepe gronden is ook wel van toepassing op Esther. Zo schijnt ze te kunnen eten als de beste en ook van bier is ze niet vies. Esther houdt wel van een flink feestje, al kan er misschien nog gewerkt worden aan haar alcoholtolerantie, maar met een functie in het bestuur moet dit wel goedkomen! Maar is er dan nog wel tijd om te tennissen naast het bestuur en deze commissie? Ja hoor, Esther slaat gerust haar tegenstanders met gemak van de baan, geen probleem! Haar plek in de commissie heeft ze duidelijk al verdiend door heerlijk te koken voor de rest, want eerlijk is eerlijk: liefde gaat door de maag. Verder heeft Esther altijd de touwtjes goed in handen en met haar punctionaliteit zorgt ze ervoor dat dit zooitje ongeregeld hun taken op tijd af krijgt om zo weer iets leuks neer te zetten voor de Vertracketeers!

Reimer
De eerste man van de commissie en tevens Secretaris van het Bestuur ’14-’15, is niemand minder dan Reimer Kok! Deze goedlachse man is altijd in voor een feestje en zal je dan ook vaak tot in de late uurtjes en met de nodige biertjes op zak tegenkomen. Wat het tennissen betreft… als je deze competitie een stel heren met capes hebt zien rondlopen, dan was Reimer daar één van. Met zijn team van buschauffeurs (voor nader uitleg, contact Reimer) maakt hij dit jaar de verschillende tennisparken onveilig. Ze zijn dan ook niet te missen. Een groot deel van het jaar was Reimer tevens de enige man binnen de commissie. Tijdens de vergaderingen zorgen hij er regelmatig voor dat er niet te veel en te lang werd afgedwaald van de agenda. Met onze nieuwe aanwinst Daan Seelen, staat Reimer er op dit gebied niet meer alleen voor. Tevens is hij binnen de commissie niet alleen de InDesign expert die we voor het Ouwe Koeienboekje hard nodig hebben, maar laat hij ook zijn achternaam goed gelden. Als Reimer kookt, weet je dat er een lekkere schotel voor je op tafel staat, want deze man is een echte keukenprins. De commissie is dan ook altijd meer dan bereid om bij hem te komen vergaderen (en te eten natuurlijk).

Kirsten
De voorzitter van vorig jaar van deze commissie is de onovertroffen Kirsten Notenbomer. Iedereen is vergeten hoe ze tennist, aangezien ze van de ene in de andere blessure rolt. Je kan beter vragen waar ze geen last van heeft. Dit betekent dan wel weer dat ze meer tijd over heeft om zich vol op de Vertracketeers te storten. Eigenlijk is ze ook alleen maar bestuur geworden zodat ze ook een plekje bij de Vertracketeerscie kon bemachtigen. Dat kan alleen maar een goede keus zijn. Mensen die haar een beetje kennen zouden wel eens de indruk kunnen hebben dat ze wat chaotisch en misschien iets minder punctueel is. Nou, dat blijkt ook te kloppen. Daarmee is het eigenlijk een wonder dat de vergaderingen onder haar leiding vorig jaar doorgaans toch verbazingwekkend efficiënt en doelgericht verlopen.

Daan
Twee jaar geleden hebben we naast Kirsten ook een ander persoon mogen verwelkomen in de Vertracketeerscommissie, namelijk *tromgeroffel* Daan Seelen, oftewel Seelen. Deze lange, bebrilde kerel loopt al meerdere jaren rond bij Veracket, *kuch* bijna 10 jaar *kuch*, en heeft al meerdere commissies op zijn naam staan. Al die ervaring zal zeker goed van pas komen binnen de commissie en al zijn connecties met oud-Veracketeers zullen zeker van belang zijn. Daarnaast is Seelen een fervent tennisser. Met zijn smerige lefty slices en zijn uitmuntende reflexen aan het net kan hij menig speler tot waanzin drijven. Behalve zijn ervaringen en tenniskwaliteiten heeft Seelen een zeer kritisch oog, wat alle oud-besturen kunnen betamen tijdens de ALV’s, en hij heeft nu al zijn stempel weten te drukken binnen de commissie met vele goede ideeën en feedback.