Redactie


Bovenste rij (v.l.n.r.): Loïs de Beijl (film en montage), Myrthe Mul (lay-out) en Lotte Derksen (promotie)
Voorste rij (v.l.n.r.): Esmee Kerckhoffs (voorzitter), Merel Raven (secretaris) en Ilse Posthumus (promotie)

Lieve Veracketeer,

Je hebt ons misschien al wel gezien, want op activiteiten en borrels zijn onze roze truien namelijk niet te missen. Deze roze truien, gevolgd door zes roddelende meiden, zijn kenmerkend voor de Redactie ‘19/’20. We zijn altijd gewapend met een camera in de handen om (feestende) Veracketeers vast te leggen, zodat jullie op de Veracket website jullie beste foto’s terug kunnen vinden. Onze oren zijn altijd gespitst, op zoek naar de volgende interface. Onze vragen zijn altijd brandend en vaak lees je pas na de update terug wat je nou eigenlijk allemaal aan ons verteld hebt! Pak er een wijntje bij en ga er even goed voor zitten, dit is waarschijnlijk het spannendste stuk wat je in de corona quarantaine gaat lezen! 

De Redactie bestaat uit zes hele sportieve dames die samen een hechte commissie vormen. Te beginnen met onze voorzitster Esmee Kerckhoffs, onze rots in de branding die altijd alles tot in de puntjes voorbereid heeft en waarbij geen enkele deadline voor stress zorgt. Onze Essie heeft altijd alles controle en alle touwtjes in handen, behalve als er een paar wijntjes inzitten, dan gaat ze opeens vriendschapsverzoeken versturen naar half Veracket. 

We gaan door met secretaris Merel Raven die net zo snel notuleert als dat ze van een zwarte piste af skied. Op één of andere manier weet ze orde in de notulen door te voeren, terwijl onze redactievergaderingen één grote chaos zijn. Het motto is dan ook: jongens, we moeten door! 

Vervolgens hebben we Myrthe Mul die de lay-out verzorgd. Dit doet ze geweldig goed door bij alle, maar dan ook echt alle, activiteiten aanwezig te zijn. Via haar Snapchat houdt ze de rest van de (thuisblijvende) Redactie op de hoogte en de videoverslagen worden de volgende dag traditiegetrouw met veel plezier teruggekeken. Wat echter jammer is, is dat wat Myrthe niet op video vastlegt een krater in haar geheugen slaat. Hierdoor halen helaas niet alle verhalen de Verackijker.

Maar gelukkig is daar Loïs de Beijl, film en montage, die ons altijd uit de brand weet te helpen. Loïs verzorgt niet alleen de aftermovies voor Veracket activiteiten, denk aan het WOT en het liftweekend, maar Loïs maakt ook aftermovies van onze stapavonden. Wanneer de rest van de Redactie het de volgende morgen even niet meer weet, is Loïs daar om de gaten op te vullen! 

Dan komen we aan bij onze dames van de promo: Lotte Derksen en Ilse Posthumus. Lotte, de lieverd van de Redactie, draagt haar steentje bij aan de Redactie door bij alle borrels aanwezig te zijn en haar commissietrui (na aansporen van trainer Renee) naar de trainingen te dragen. Je kunt Lotte in interviews herkennen aan haar scherpe vragen, vooral tijdens het late night trainersinterview. 

Tot slot: Ilse Posthumus. Met haar gekke dansmoves en gave sokken een onmisbare factor binnen de Redactie. Met haar pasta carbonara en ongekend goede humeur maakt ze van elke vergadering één groot feest, groot risico is echter wel dat Ilse eindigt op de vloer. Fun fact: als je een zeldzame scherpe foto op de Veracket site voorbij ziet komen, is deze waarschijnlijk gemaakt door Ilse. 

Hopelijk heb je genoten van deze waardevolle informatie. Weet dat je bij ons altijd terecht kunt om een sappige roddel of hip nieuwtje kwijt te kunnen! 

You know you love us!

XOXO

Redactie ‘19/’20