JacuzCie

Het park ligt er desolaat bij. De blaashallen staan er nog, maar het is slechts de enorme leegte die ze overeind houdt. Het is zeker niet het soort opblaasbaar materiaal dat wij in het voorjaar zo graag op het park zien verschijnen. Het voelt niet goed, dit is niet het juiste soort bubbels.

Met de afwezigheid van de vele voorjaarsactiviteiten kan superburger Redmer niet meer door tot sluit. De afwezigheid van Daan zorgt er voor dat ook de rattentaxibranche een zware klap toegediend krijgt. Joris’ rentree in de magische arena zal nog even uitgesteld moeten worden. En nieuwkomer Robert kent de theorieboekjes inmiddels van binnen en van buiten. Maar zonder praktijktoets geen bubbeldiploma, dat weet hij dondersgoed.

Veel dingen kunnen nu even niet. Je kan je racket wel pakken, maar je mag niet op de baan. De toss begint niet en iedereen weet dondersgoed waar de nacht heen gaat. Maar veel kan nog wel: zet een muziekje op, dim de lichten in huis. Pak een biertje, hef het glas. Eén ding weet je zeker: je haalt het tot sluit (nu ook Daan). 

Wat is nu 1 voorjaar op een 20 jaar bestaan? 5% blauwe feesten, 5% sfeer. Dat kunnen we toch zeker wel opsparen? Wij trekken de conclusie: straks weer lekker bubbelen met de JacuzCie!

JacuzCie ’19-‘20
Lek, Lekker, Lekkerst.