Galacommissie

 

Michel Smit (Voorzitter):

Toen wij, als 4 dames, nog een 5e lid voor de commissie zochten, kwam Mikkel (ook wel eens Michel genoemd) op ons pad. Als enige man zou hij dit zooitje ongeregeld een beetje moeten temmen. Als enige voorwaarde; hij moest voorzitter zijn. Hij nam dit met open armen aan en houdt vooral het aantal streepjes goed bij. Voor het 3e jaar lid bij Veracket en na zijn 1e jaar toch maar iets actiever geworden. Oftewel, hij is bij elke activiteit te vinden en zéker in de late uurtjes is hij nog aanwezig. Daarnaast heeft hij ook de OT-Cie gedaan en heeft daarmee genoeg ervaring opgedaan om nu deze commissie in goede banen te leiden. Met Mikkel als voorzitter belooft het gala dit jaar een groot spektakel te worden!

Hanna Komdeur (Penningmeester):

Penningmeester zijn is een zware taak, maar als iemand het kan is het Hanna. Naast tennis heeft Hanna nog een hobby, namelijk reizen. Onlangs is Hanna nog naar Vietnam geweest waar ze heeft rondgereisd Hier heeft ze veel spannende momenten beleefd. Zo is ze namelijk uit een politiebureau ontsnapt. Vraag Hanna naar het hele verhaal!

Eva Brouwer (Promo):

Eva is een echte enthousiasteling waarmee ze een goede, vrolijke toevoeging is aan onze commissie. De functie promo past haar dan ook goed. Eva is een veelzijdige meid, want vaak kan je Eva tegenkomen zonder make-up, maar ze kan ook helemaal opgaan in allerlei verschillende oogschauw paletten en kwasten. Voor een feestje zoals het gala heeft ze dus van alles in huis om zich even goed op te maken. Wanneer Eva een dubbelwedstrijd moet spelen met haar  tweelingzus Sanne, dan krijgen we ook een andere kant van Eva (en Sanne) te zien, want tsja, tegen je zus zeg je alles he… Maar gelukkig zijn die twee nog lang niet zat van elkaar en zijn ze buiten de wedstrijd om een erg leuk duo. Verder studeert Eva nu civiele techniek, waardoor het wel duidelijk is dan Eva wel weet hoe je een feestje moet bouwen.

Sanne Brouwer (Promo):

Sanne is één van onze promo dames binnen de commissie. Nadat ze samen met haar jongere tweelingzus Eva al dezelfde studie en hetzelfde tenniscompetitieteam deelden, kon een commissie natuurlijk niet uitblijven. Sanne deed ooit al mee aan het Nederlands kampioenschap synchroonskiën en weet dus goed wat topsport inhoudt en nu is het tennis aan de beurt. Sanne houdt totaal niet van hakken en jurken, maar zo goed als ze zich inzet voor het gala, maakt ze voor ons vast een uitzondering!

Marije van Woerden (Promo):

Als er één iemand geschikt is voor het promoten van het gala is het Marije wel. Het liefst mist ze geen enkel Veracket feestje. Maar tennis is niet haar enige hobby. Graag brengt Marije je ook wat kennis bij over voeding; volgens haar kan je nooit te veel groenten eten. Want als voeding en diëtiek student heeft ze hier natuurlijk wel verstand van.