Activiteitencommissie


Achterste rij (v.l.n.r.): Fenna Kranendonk (promotie), Julian Fahner (wedstrijdleiding) en Lisa Slagter (promotie)
Voorste rij (v.l.n.r.): Sterre Klaver (voorzitter), Wouter Kugel (penningmeester) en Bram van der Hoff (wedstrijdleiding)

De Accie organiseert door het jaar heen allerlei activiteiten binnen T.C. Veracket. Van een zaterdagavondtoernooi tot aan een Zoenentoss, de Accie doet het allemaal. Daarnaast organiseren zij ook nog het jaarlijks terugkomende open feest: The Grand Slam. En wie doen dit? Zij worden hieronder voorgesteld.

Als eerste en belangrijkste lid stellen wij Sterre voor. Zij kreeg dit jaar de zware taak om het stelletje ongeregelden te leiden. Menig vergadering werd omgevouwd tot een feestje op aandringen van Sterre. De meningen zijn verdeeld over de efficiëntie van alle vergaderingen, maar leuk werden ze altijd.

Dan onze penny Wouter, hij draagt onze commissie een warm hart toe met zijn ijver en grote inzet. Naast al zijn serieuse inbreng, houdt hij er ook wel van om een heerlijk rood wijntje te drinken tijdens vergaderingen. Aangezien hij een fijnproever is op het gebied van wijn weet je met hem in je commissie zeker dat er een degelijke fles op tafel staat!

En dan hebben we nog promo-girl Lisa, voor sommige ook wel bekend als Svetlana. Lisa is altijd wel in voor gezelligheid en dat maakt het ook een feestje om met haar in de commissie te zitten! En niet te vergeten natuurlijk promo-girl Fenna of zoals sommigen haar ook wel hebben mogen ontmoeten, Ursula! Fenna is er goed in om elke vergadering op te leuken met haar sterke verhalen, wat haar een gezellige toevoeging maakt bij de commissie. Speciaalbiertjes vouwen? Daar is Fenna (later Ursula) altijd wel voor in, maar overgeven doet ze alleen in Bakkeveen. Oh ja, er zullen geen taalvoutjes ongezien aan Fenna voorbijgaan. ;)

Julian is de Benjamin in ons midden en dat is goed te merken. Na een sluitdienstje naar huis te zijn gebracht stond hij de volgende dag weer fris en fruitig in de stad om pasjes te maken en wat goudgele rakkers te verorberen. Dat kan de rest van de commissie niet meer zeggen op deze leeftijden. Deze jongen zit dan ook vol energie en heeft veel originele ideeën. Dat maakt Julian een goede toevoeging voor de Accie!

Als laatste hebben we Bram. Wie kent hem niet. Als opa van de commissie is het een echte aanwinst. Door z’n ervaringen binnen T.C. Veracket brengt hij altijd wel wat nuttigs in tijdens de vergadering en ook als het om een alcoholische versnapering gaat is Bram er altijd bij! Daarnaast heeft hij dit jaar ook zijn studie afgerond. Of hij er iets mee gaat doen? Dat weet niemand.