U bent hier:

Fysieke Training

Fysieke Training
Datumwoensdag 26 oktober 2022 tot dinsdag 15 november 2022

Afgelopen jaar is de fysieke training bij Gustafit goed bevallen bij alle deelnemers. Dit jaar is de fysieke training terug, en voor alle leden! 

Wat houdt de fysieke training in? 
De fysieke trainingen zullen ervoor zorgen dat jij fysiek sterker wordt aan de hand van fysieke tennisgerelateerde oefeningen zodat jij beter op de baan kan presteren. Je zult hier werken aan je conditie, behendigheid en kracht.

Hoe wordt het geregeld?
Allereerst zullen er proeftrainingen plaatsvinden op woensdag 26 oktober 16:00-17:00, donderdag 10 november 18:30-19:30 en dinsdag 15 november 18:30-19:30. Na deze trainingen zal er gekeken worden naar het animo per desbetreffende tijd. In het voorjaar zal er dan een blok komen met meerdere lessen richting de competitie op één standaard tijd. Tijdens dit blok wordt er gestart met een nulmeting zodat je aan het eind van de lessen kan zien wat je vooruitgang is. De trainingen vinden plaats bij Gustafit bij Suikerlaan 8 op het suikerterrein waar alle middelen beschikbaar zijn voor de perfecte training.

Aanmelding:
Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers per training dus zorg dat je er snel bij bent! De kosten voor één training bedragen €3,50. Het is toegestaan je aan te melden voor meerdere proeftrainingen.

Sponsoren