U bent hier:

Managerspel

Managerspel
Datumvrijdag 8 april 2022 tot zondag 12 juni 2022

Beste Veracketeers,

Het zonnetje is gaan schijnen, de blaashallen gaan er bijna af en er wordt alweer hard getraind aan alle kanten. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: de competitie komt eraan! Met een leven zonder coronamaatregelen kan dit natuurlijk alleen maar fantastisch worden, maar recent bleek dat er nog één ding ontbrak voor een perfect competitieseizoen… het managerspel!

Gelukkig hebben acht zeer getalenteerde Veracketeers het heft in handen genomen om wat taken uit handen te nemen van de GÉÉN-TTCie en zodoende wordt er dit jaar toch een managerspel georganiseerd! Beschik jij over de genen van een topmanager, of doe je maar wat maar heb je altijd heel veel geluk? Dan is het managerspel echt wat voor jou! Geef je dan gauw op!

Voor degenen die nog niet weten hoe het managerspel werkt: elke week krijg je een bestand toegestuurd, waarna je zes competitiespelers kan selecteren voor je team. Voor elke wedstrijd die je speler wint ontvang je punten, voor elke wedstrijd die je speler verliest gaan er punten vanaf. Je kunt je team na elke week aanpassen, zolang je maar binnen het wekelijks bepaalde budget blijft. Iedere deelnemer legt drie euro in voor de pot, waarna er elke week een deel van de pot naar de weekwinnaar gaat en er aan het einde nog een groot deel van de pot voor de winnaar en de nummers twee en drie over is. Het is ook mogelijk om een bijnaam te nemen voor één euro meer, of deze anoniem te maken voor twee euro meer. 

Schrijf je dus snel in voor het managerspel!

Sponsoren