U bent hier:

Zondag Spardag

Zondag Spardag
Datumzondag 28 november 2021 tot zondag 3 april 2022

Update - Vanwege de huidige maatregelen zal de Zondag Spardag in december 2021 plaatsvinden van 15:00-16:30 in plaats van 16:00-18:00.

De Zondag Spardag staat weer op het punt te beginnen, de manier om buiten de competitie en het toernooien seizoen toch nog wedstrijdritme te houden of gewoon lekker een balletje te slaan. Hieronder staat verder uitgelegd hoe de Zondag Spardag werkt. 

Er wordt gespeeld in vier verschillende niveau's:

  • Speelsterkte 1 t/m 5
  • Speelsterkte 6
  • Speelsterkte 7
  • Speelsterkte 8/9

Nadat je je hebt opgegeven voor Zondag Spardag (dit kan onder 'Mijn Vereniging' en 'Mijn Activiteiten') wordt je toegevoegd aan een WhatsApp-groep van jouw niveau. Er zal een verdeling worden gemaakt zodat elk niveau door alle weken heen even vaak aan de beurt komt. In de week dat jouw niveau aan de beurt is, zal er ergens in de week een berichtje in de WhatsApp-groep komen. Er zullen dan een bepaald aantal plekken worden genoemd en het enige wat je dan hoeft te doen is het bericht te kopiëren en je naam erbij plakken. Dit kan tot het maximaal aantal plekken is bereikt.

Na de Zondag Spardag zal het bestuur een aantal keer het 't Haarhuisje openen om gezamenlijk een hapje te eten. Daarnaast zal er op de dagen dat 't Haarhuisje wordt geopend een activiteit worden georganiseerd.

Zondag Spardag start op 28 november 2021 en loopt tot 3 april 2022. Niet elke zondag zal er Zondag Spardag zijn, maar hier hoor je meer over in de WhatsApp-groepen.

Let op! Voorafgaand aan Zondag Spardag moet je langs de hoofdingang van het Sportcentrum om je QR code te laten checken en een stempel te halen. 

Sponsoren