U bent hier:

Gala

Gala
Datumvrijdag 3 juni 2022

Update Helaas hebben we 19 november het gala moeten afzeggen, maar wees niet getreurd: het gala is verplaatst! De nieuwe datum voor hét Veracketgala is 3 juni! Heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel want vol=vol. Mocht je op deze datum toch niet kunnen, schrijf je dan even uit op de site. We hopen jullie te zien op 3 juni 2022! Liefs, GalaCie '21-'22

Verdere informatie volgt z.s.m.

Op vrijdag 19 november is het dan eindelijk zo ver: hét Veracket gala vindt plaats!!
Het gala begint om 22 uur en zal plaatsvinden in News Café. Schrijf je snel in voor een onvergetelijke avond vol dansjes en drankjes! 

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om een introducee mee te nemen. Vanwege de coronamaatregelen is er echter een limiet op het aantal toegestane personen in News Café. Aangezien Veracketeers voorrang hebben, kunnen wij dan ook nog niet garanderen dat je introducee mee kan. Wij gebruiken hierbij het welbekende ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’-principe. Uiterlijk 2 á 3 weken voor het gala kunnen wij zekerheid verschaffen over wie wij al dan niet mogen verwelkomen. 

Het is een Testen voor Toegang activiteit wat inhoudt dat iedereen bij aankomst gecontroleerd wordt via QR-codes. Geen Corona Toegangsbewijs = geen toegang! 
De kosten voor de kaartjes zijn € 29,50 met alcohol en € 19,50 zonder alcohol. 

Wij hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 19 november!!

Liefs, 
GalaCie 2021

Sponsoren